Δείτε το μουσικό βίντεο του "No Time To Die" που ερμηνεύει η Billie Eilish (BINTEO)

Ας ελπίσουμε η ταινία να βγει στις 25 Νοεμβρίου και να μην καθυστερήσει περαιτέρω
02 Οκτωβρίου 2020 09:34
Δείτε το μουσικό βίντεο του "No Time To Die" που ερμηνεύει η Billie Eilish (BINTEO)

Το μουσικό βίντεο του επίσημου theme song του No Time To Die έκανε πρεμιέρα στο YouTube, μέσα από το κανάλι της Billie Eilish που το ερμηνεύει. Η 18χρονη ποπ σταρ που σάρωσε στα πρόσφατα Grammys, διαδέχεται την Adele αλλά και τον Sam Smith, οι οποίοι ερμήνευσαν τα "Skyfall" και "Writing's on the Wall' του Spectre, στις δύο πιο πρόσφατες ταινίες του πράκτορα 007. 

Όπως θα δείτε περιέχει αρκετά πλάνα από την ταινία που εστιάζουν κυρίως στη σχέση του Bond του Daniel Craig με την Madeleine Swan της Léa Seydoux, κάτι που και οι στίχοι του κομματιού υπονοούν. Να σημειώσουμε πως το single της Eilish κυκλοφορεί εδώ και πολλούς μήνες σε διάφορες music streaming πλατφόρμες. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga (True Detective) σε σενάριο του ίδιου και των Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Neal Purvis και Robert Wade. Μαζί με τον Craig θα συμπρωταγωνιστήσουν γνωστοί στο franchise ηθοποιοί όπως οι: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Christoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld). Σαφώς θα δούμε και φρέσκα πρόσωπα όπως αυτά των Lashana Lynch, της πράκτορα 007 που αντικαθιστά τον Bond κατά την απουσία του, την Ana de Armas που υποδύεται την Paloma.

Το No Time To Die θα πραγματοποιήσει -εκτός απροόπτου- την πρεμιέρα του στις ελληνικές αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου 2020.