Ένα μάτσο αστέρια του Χόλιγουντ παίζουν στην ταινία "No Sudden Move" του Steven Soderbergh

Ένας απίθανος θίασος μαζεύεται στο HBO Max
29 Σεπτεμβρίου 2020 14:57
Ένα μάτσο αστέρια του Χόλιγουντ παίζουν στην ταινία "No Sudden Move" του Steven Soderbergh

Το HBO Max προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγές που θα φιλοξενήσει στον κατάλογό του στο προσεχές μέλλον. Το επόμενο φιλμ του Steven Soderbergh (Logan Lucky, Ocean's Trilogy), άλλαξε τίτλο και από "Killswitch" τελικά θα έρθει στις οθόνες μας ως "No Sudden Move" με πολλά ακόμη νέα ονόματα να προστίθενται στο ήδη γεμάτο με σημαντικούς ηθοποιούς cast του, ενώ τα γυρίσματά της ξεκίνησαν από σήμερα. 

Λοιπόν, ας αρχίσουμε να τους απαριθμούς γιατί κυριολεκτικά παίζουν ένα μάτσο αστέρια:  Don Cheadle (Black Monday, Ocean’s Eleven), Benicio Del Toro (The French Dispatch, Sicario), David Harbour (Stranger Things, Black Widow), Amy Seimetz (The Comey Rule, The Girlfriend Experience), Jon Hamm (Baby DriverMad Men), Ray Liotta (Goodfellas, Marriage Story), Kieran Culkin (SuccessionIgby Goes Down), Brendan Fraser (Doom Patrol, The Mummy), Noah Jupe (The Undoing, Honey Boy), Bill Duke (Black LightningHigh Flying Bird)Frankie Shaw (SMILF, Mr. Robot), μαζί με τη Julia Fox (Uncut Gems). 

Τώρα που πήρατε ανάσα από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, να πάμε στο σενάριο που γράφει ο Ed Solomon. Αυτό εκτυλίσσεται το 1955 στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ γύρω από μια συμμορία εγκληματιών που προσλαμβάνονται για να κλέψουν, όπως νομίζουν, απλό έγγραφο. Όταν το σχέδιο τους πάει εντελώς στραβά ξεκινούν το κυνηγητό για να βρουν ποιος τελικά τους προσέλαβε και ποια είναι τα κίνητρά του, κάτι που θα τους μεταφέρει σε όλες τις βαθμίδες της διεφθαρμένης αυτής πόλης. 

Δεν είναι η μοναδική ταινία που ετοιμάζει ο Soderbergh για το HBO Max, καθώς ο εξαιρετικά δραστήριος σκηνοθέτης ετοιμάζει το Let Them All Talk, με πρωταγωνιστές τις Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne Wiest, Gemma Chan και τον Lucas Hedges