Η οικογένεια των Κρούντς επιστρέφει με το "The Croods 2: A New Age" (ΕΙΚΟΝΑ)

Αυτή είναι η πρώτη αφίσα του sequel της Dreamworks Animation
18 Σεπτεμβρίου 2020 09:10
Η οικογένεια των Κρούντς επιστρέφει με το "The Croods 2: A New Age" (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Dreamworks Animation έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη αφίσα από το sequel του "The Croods", το οποίο εάν δε συμβεί κάτι απρόοπτο λόγω κορωναίού θα προβληθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στους κινηματογράφους. Με το The Croods 2: A New Age, η λατρεμένη νεάτερνταλ οικογένεια επιστρέφει μετά την παρθενική τους εμφάνιση το 2013 και πλέον φτάνει ένα βήμα πιο κοντά στην ανθρώπινη εξέλιξη. 

Και πάλι σεναριογράφοι εδώ είναι οι Chris Sanders και Kirk DeMicco, οι οποίοι πέρασαν από πολλά κύματα για να συνεχίσουν με τον σωστό τρόπο την ιστορία των Κρούντς, καθώς μεσολάβησε και το "Dawn of the Croods", η spinoff σειρά στο Netflix που κράτησε τέσσερις σεζόν, που χρησιμοποιούσε ιδέες από το sequel. Ωστόσο δεν θα σκηνοθετήσουν και τη νέα ταινία καθώς οι ανακατατάξεις στη Dreamworks έφερεαν τον Joel Crawford στην καρέκλα του σκηνοθέτη. 

Αυτή είναι η αφίσα:

Ολόκληρο το αρχικό cast με τους Nicolas CageEmma StoneRyan ReynoldsCatherine KeenerClark Duke και Cloris Leachman, θα επιστρέψει συν τις προσθήκες των Kelly Marie Tran, Leslie Mann και Peter Dinklage

Το The Croods 2: A New Age αναμένεται -εκτός απροόπτου- να προβάλλεται από τις 25 Νοεμβρίου 2020 στους κινηματογράφους.