Ο Rami Malek είναι ο παρανοϊκός κακός του No Time to Die (ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον villain της νέας ταινίας του James Bond
15 Σεπτεμβρίου 2020 11:55
Ο Rami Malek είναι ο παρανοϊκός κακός του No Time to Die (ΒΙΝΤΕΟ)

Η συμμετοχή του Rami Malek στη νέα James Bond ταινία αποτέλεσε μια μεγάλη έκπληξη, ειδικά μετά το Όσκαρ Α' Ανδρικού ρόλου για το "Bohemian Rhapsody". Ένα νέο βίντεο ενόψει της κυκλοφορίας του No Time To Die δόθηκε στη δημοσιότητα και εστιάζει στον Safin, τον μεγάλο κακό της υπόθεσης στην τελευταία αποστολή του Daniel Craig ως James Bond, και των παρανοϊκών κινητρών του. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, ο Safin πιστεύει πως είναι ένας ήρωας με σκοπό να κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, φυσικά με τον δικό του τρόπο. Όπως ο ίδιος λέει, ταυτίζεται με τον 007 μόνο που αυτός κάνει τα πράγματα πολύ πιο συμμαζεμένα. 

Την ταινία σκηνοθετεί ο Cary Joji Fukunaga (True Detective) σε σενάριο του ίδιου και των Phoebe Waller-Bridge (Fleabag), Neal Purvis και Robert Wade. 

Μαζί με τον Craig θα συμπρωταγωνιστήσουν γνωστοί στο franchise ηθοποιοί όπως οι: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), Lea SeydouxChristoph Waltz (Ernst Stavro Blofeld). Σαφώς θα δούμε και φρέσκα πρόσωπα όπως αυτά των Lashana Lynch, της πράκτορα 007 που αντικαθιστά τον Bond κατά την απουσία του, την Ana de Armas που υποδύεται την Paloma.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το νεότερο και με κλασικό James Bond ύφος trailer της ταινίας. 

To No Time To Die είναι προγραμματισμένο να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Νοεμβρίου