Το νέο μιούζικαλ του Ryan Murphy έχει ένα απίθανο cast και έρχεται στο Netflix (ΕΙΚΟΝΑ)

Ημερομηνία πρεμιέρας και πρώτη αφίσα με το cast
14 Σεπτεμβρίου 2020 11:20
Το νέο μιούζικαλ του Ryan Murphy έχει ένα απίθανο cast και έρχεται στο Netflix (ΕΙΚΟΝΑ)

Επιτέλους μάθαμε νέα για το επερχόμενο μιούζικαλ του Ryan Murphy που ακούει στο όνομα “The Prom” και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Η εν λόγω ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μιούζικαλ των Chad Beguelin και Bob Martin που ανέβηκε το 2018, σημειώνοντας τεράστια εμπορική επιτυχία.

Να σας θυμίσουμε ότι το εν λόγω project είναι μια μεγάλη παραγωγή και είναι μέρος του πενταετούς συμβολαίου που έχει υπογράψει ο Murphy με την streaming υπηρεσία και «κάθεται πλάι» με τα Ratched, Hollywood, The Politician Season 2 και The Boys in the Band. Τώρα, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μια ολοκαίνουργια αφίσα που μεταξύ άλλων μας δείχνει το υπέρλαμπρο cast που απαρτίζεται από τους Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Keegan Michael-Key, Andrew Rannells, Ariana DeBose, Kerry Washington και την πρωτοεμφανιζόμενη Jo Ellen Pellman.

Παρόλα αυτά, το poster αποκαλύπτει και την ημερομηνία προβολής του “The Prom” και όπως όλα δείχνουν θα καταφθάσει στις 11 Δεκεμβρίου. Οπότε, δε χρειάζεται να περιμένετε τόσο πολύ για να δείτε το νέο πόνημα του δημιουργού του American Horror Story, που ετοιμάζει λόγω του deal που σύναψε με το Netflix.

To The Prom αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που θέλει να πάρει τη φίλη της σε ένα χορό, αλλά απαγορεύεται από τη συντηρητική πόλη που ζει. Τότε, θα λάβει τη βοήθεια που χρειάζεται από μια ομάδα θεάτρου που ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στη μικρή πόλη της Ιντιάνα για να την βοηθήσει.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Για περισσότερες πληροφορίες παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.