Έφυγε από τη ζωή ο Stevie Lee του "Jackass 3D"

Σε ηλικία 54 ετών
13 Σεπτεμβρίου 2020 20:44
Έφυγε από τη ζωή ο Stevie Lee του "Jackass 3D"

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η δυσάρεστη είδηση ότι ο διάσημος wrestler και ηθοποιός, Stevie Lee, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών. Ο "Puppet the Psycho Dwarf”, όπως ήταν το wrestling ψευδώνυμό του, έπαιξε μεταξύ άλλων και στο Jackass 3D του Johnny Knoxville που κυκλοφόρησε το 2010 και σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία παγκοσμίως.

Η είδηση αυτή, έρχεται απευθείας από το GoFundMe που αναφέρει ότι πέθανε στο σπίτι του την περασμένη Τετάρτη, ενώ οι δικοί του άνθρωποι επιβεβαίωσαν τον θάνατό του μέσα από μια δήλωση:

"Ήταν αγαπητός σε πολλούς και έχει πολλούς φίλους που ήταν σαν οικογένειά του, επίσης, είχε θαυμαστές που τον λάτρευαν, αλλά μόνο ο αδελφός του o Jim έμεινε στο πλευρό του για να φροντίσει τις τελευταίες διαδικασίες για την κηδεία του. Ο Puppet, έχει μοιράσει χαμόγελα στα πρόσωπα πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο με ιδιαίτερη σοβαρότητα και τον τρόπο ζωής του."

Τo promotion που εργάστηκε για αρκετά χρόνια, Impact Wrestling ή όπως ήταν γνωστό παλιότερα, TNA, είπε το δικό του αντίο στον πρώην wrestler και ηθοποιό:

Τέλος, ο Stevie Lee είχε παίξει και σε ένα επεισόδιο στη δημοφιλή σειρά American Horror Story: Freak Show.

Tags: