Jackass Forever: Αυτό είναι το τελικό και χαοτικό trailer της πιο τρελής παρέας

Για μια τελευταία φορά η παρέα του Knoxville, με νέα πρόσωπα και παράτολμα stunts
10 Ιανουαρίου 2022 17:19
Jackass Forever: Αυτό είναι το τελικό και χαοτικό trailer της πιο τρελής παρέας

Το τελευταίο πριν την πρεμιέρα του στις αίθουσες trailer του Jackass 4 -που τιτλοφορείται επίσημα ως "Jackass Forever"- δόθηκε στη δημοσιότητα από την Paramount Pictures. H παρέα των Johnny Knoxville και Steve-O επιστρέφει με πολλά γνώριμα αλλά και φρέσκα πρόσωπα που θα πέσουν θύματα των παράτολμων και ξεκαρδιστικά τρελών stunts τους. 

Θα πρέπει να περάσουν από δοκιμασίες όπως ψεύτικους τοίχους, εκρήξεις, τσουλήθρες, αράχνες και δηλητηριώδη φίδια, όπως θα δείτε στο νέο trailer παρακάτω. 

Στα γνωστά πρόσωπα συγκαταλέγονται οι: Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren, και Preston Lacy, ενώ στους "νέοπες" οι “Poopies” McInerney, Zach “Zackass” Holmes, Rachel Wolfson, Eric Manaka, και Jasper Dolphin των Odd Future.

Θα υπάρξουν βέβαια και πολλοί guests όπως οι: Eric Andre, ο θρύλος του skate, Tony Hawk, ο θρύλος των LA Lakers, Shaquille O'Neal, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του UFC, Francis Ngannou, ο ράπερ Machine Gun Kelly, ο Tyler, the Creator και πολλοί ακόμα. 

Δυστυχώς δύο από τα πιο κεντρικά πρόσωπα των παλιότερων Jackass ταινιών θα λείπουν από την νέα ταινία. Ένας είναι ο Bam Margera που απολύθηκε έχοντας παραβιάσει τους όρους του συμβολαίου του τον Φεβρουάριο του 2021 και ο δεύτερος ο Ryan Dunn που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα τον Ιούνιο του 2011. 

To Jackass Forever θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 4 Φεβρουαρίου του 2022