O Jason Statham θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Guy Ritchie

Έρχεται το κατασκοπικό θρίλερ "Five Eyes"
06 Σεπτεμβρίου 2020 20:28
O Jason Statham θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Guy Ritchie

Μετά το πρόσφατο "The Gentlemen" που θύμισε εποχές "Snatch" για τον Guy Ritchie, ο βιρτουόζος σκηνοθέτης ετοιμάζει το επόμενό του κινηματογραφικό project. Έχοντας συνεργαστεί με τον Jason Statham στο παρελθόν (Lock, Stock, and Two Smoking Barrels, Snatch, Revolver, Wrath of Man) με τον οποίο ξεκίνησαν μαζί ουσιαστικά τις καριέρες τους, αφού τον τράβηξε από τα νερά του μόντελινγκ και του έδωσε τον πρώτο του ρόλο, τώρα ο Ritchie θα συνεργαστεί εκ νέου μαζί του. 

Όπως ανακοινώθηκε μέσα από το The Hollywood Reporter, ο Guy Ritchie θα σκηνοθετήσει τη νέα του ταινία, με τίτλο Five Eyes, ένα κατασκοπικό θρίλερ όπου θα πρωταγωνιστήσει ο Jason Statham. 

Πρόκειται για ένα κατασκοπικό θρίλερ όπου ο Statham θα υποδυθεί έναν πράκτορα της MI6 ονόματι Orson Fortune -τα σουρεαλιστικά και macho ονόματα είναι το σήμα κατατεθέν του Ritchie. Αυτός επιστρατεύεται από μια υπηρεσία πληροφοριών ονόματι "Five Eyes" με σκοπό να εντοπίσει και να σταματήσει την πώληση ενός οπλικού συστήματος που μπορεί να διαταράξει την παγκόσμια τάξη. Μαζί του όμως θα έχει και έναν διστακτικό συνεργάτη, έναν πράκτορα της CIA που είναι ειδικός στην τεχνολογία και μαζί θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια σε όλη την υφήλιο, καθώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όλα τους τα εργαλεία και την γοητεία τους για να φέρουν εις πέρας την αποστολή. 

Το σενάριο της νέας ταινίας του Ritchie έχουν αναλάβει οι Ivan Atkinson και Marn Davies, οι οποίοι ευθύνονται για το σενάριο του "The Gentlemen", αλλά και του "Wrath of Man". Την παραγωγή όπως και στην προηγούμενή του ταινία ανέλαβε η Miramax με την STX Entertainment στην διεθνή διανομή.