Η Marvel τιμά τον βασιλιά της, Black Panther - Δείτε το βίντεο tribute για τον Chadwick Boseman

"Θα είσαι για πάντα ο Βασιλιάς μας"
31 Αυγούστου 2020 11:43
Η Marvel τιμά τον βασιλιά της, Black Panther - Δείτε το βίντεο tribute για τον Chadwick Boseman

Τα μηνύματα και οι συγκινητικές ιστορίες για τον άδικο χαμό του Chadwick Boseman συρρέουν κάθε ώρα. Ολόκληρος ο κόσμος και εκατομμύρια παιδιά ανά τον κόσμο δυσκολεύονται να πιστέψουν πως ο δικός τους ήρωας, ο "Black Panther" έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ένα από τα συγκινητικότερα βίντεο που αποτίνουν φόρο τιμής στον ηθοποιό είναι αυτό που δημοσίευσε η Marvel.

Όπως θα δείτε, ξεκινάει με το ταξίδι του T'Challa και τον Kevin Feige, πρόεδρο της Marvel Studios, να μιλάει τότε για το casting του Boseman και για το αστείρευτο ταλέντο του, με τον ίδιο να εκφράζει με ταπεινότητα την αγάπη που του έδωσε ο κόσμος. 

Από την κάμερα περνάνε οι Angela Bassett, Lupita N'yongo, Michael B. Jordan που έπαιξαν μαζί του στο ομώνυμο σόλο φιλμ του, καθώς και οι Chris Evans, Scarlett Johansson και Robert Downey Jr

Έχει πλάκα να βλέπεις το πόσο μεγάλη σημασία έχει αυτό για τον κόσμο. Και υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι "τι πραγματικά προσφέρει αυτό στον κόσμο; Είναι χρήσιμο στην κοινωνία που ζούμε;" και πράγματι είναι. Όχι μόνο γιατί ο κόσμος ταξιδεύει και ξεφεύγει κάπου αλλά όταν γίνεται σωστά, τους δίνει ελπίδα. Έτσι κατάλαβα πως σημαίνει πολλά. - Τα λόγια του Boseman για τον ρόλο του ως T'Challa.