Μάθαμε πότε θα έρθει το επόμενο Paranormal Activity

Νέα ημερομηνία πρεμιέρας και φρέσκο αίμα στη σκηνοθεσία
29 Αυγούστου 2020 12:50
Μάθαμε πότε θα έρθει το επόμενο Paranormal Activity

Παρόλο που το “The Ghost Dimension” του 2015 ήταν -φαινομενικά- το τελευταίο φιλμ στο “Paranormal Activity” franchise, οι Paramount Pictures και Blumhouse δουλεύουν εδώ και καιρό για το έβδομο κεφάλαιο που αρχικά ήταν να κυκλοφορήσει την ερχόμενη άνοιξη.

Νωρίτερα, κιόλας, μέσα στη χρονιά, ο Jason Blum, αποκάλυψε ότι ο Christopher Landon επέστρεψε μετά από χρόνια απουσίας για να αναλάβει το project. Όπως δήλωσε ο Landon χαρακτηριστικά:

Βοηθάω τους φίλους μου στην Paramount και θα δουλέψουμε μαζί για το επόμενο Paranormal Activity. Δεν πρόκειται για να γράψω το σενάριο, αλλά ούτε να σκηνοθετήσω την ταινία. Είμαι ενθουσιασμένος που θα παραδώσω το project σε έναν νέο σκηνοθέτη που αναμφίβολα θα αναζωογονήσει το franchise που δημιούργησε ο Oren Peli πριν πολλά χρόνια.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα για το σενάριο, αλλά μέσω του Bloody Disgusting μάθαμε την καινούργια ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, η οποία πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στους κινηματογράφους στις 4 Μαρτίου του 2022.