Ο Bradley Cooper αφηνιασμένος στο πλατό της νέας ταινίας του Paul Thomas Anderson (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του 70s φιλμ του σκηνοθέτη του Phantom Thread
25 Αυγούστου 2020 11:32
Ο Bradley Cooper αφηνιασμένος στο πλατό της νέας ταινίας του Paul Thomas Anderson (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά από μια μικρή καθυστέρηση λόγω του κορωνοϊού, τα γυρίσματα της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Paul Thomas Anderson, ξεκίνησαν στο Encino της Καλιφόρνια. Ο φακός των παπαράτσι δεν μπόρεσε να λείπει από εκεί, καθώς εθέαθη ο Bradley Cooper στο πλατό, μιας και πρωταγωνιστεί στο φιλμ που θα λαμβάνει χώρα στα '70s. 

Οι φωτογραφίες απαθανάτισαν τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό με μια ολόλευκη ενδυμασία και κόμμωση που ήταν ακριβώς στα τότε πρότυπα της εποχής -και θυμίζει σαφώς τον ρόλο που υποδύθηκε στο American Hustle. Λέγεται ότι ο Cooper θα υποδυθεί έναν παλιομοδίτη παραγωγό-σκηνοθέτη που ανακαλύπτει ένα ταλαντούχο αγόρι που θέλει να γίνει ηθοποιός. Η ιστορία του φιλμ κιόλας θα ξετυλίγεται μέσα από διαφορετικές περιόδους, φυσικά με κύριο άξονα, το αγόρι που θέλει να γίνει ηθοποιός και μεγαλώνει με αυτό το όνειρο. 

Πολύ λίγα πράγματα είναι γνωστά για την ταινία -η οποία δεν έχει καν επίσημο τίτλο- αν και τα γυρίσματα της διεξάγονται με την προσωρινή ονομασία "Soggy Bottom". Να θυμίσουμε, πως η προηγούμενη ταινία του Anderson, βαφτίστηκε "Phantom Thread" εν τέλει παρά το γεγονός ότι ήταν ο προσωρινός τίτλος της, καθώς ο σκηνοθέτης δεν μπορούσε να σκεφτεί στο post production κάποιον καλύτερο τίτλο. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερα από τα στιγμιότυπα που απαθανάτισαν οι παπαράτσι από το πλατό του "Soggy Bottom": 

Για περίπου τρεις μήνες λένε οι πληροφορίες, ότι θα μείνει εκεί η παραγωγή για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Αυτή είναι η τέταρτη ταινία του auteur σκηνοθέτη με φόντο το Λος Άντζελες μετά τα "Boogie Nights", "Magnolia" και "Punch-Drunk Love".