Ήταν αυτός ο Penguin του Colin Farrell στο trailer του The Batman;  

Λίγοι τον πήρανε χαμπάρι χάρη στην μεταμόρφωσή του

Ήταν αυτός ο Penguin του Colin Farrell στο trailer του The Batman;

Το αρκετά σκοτεινό trailer του The Batman ήταν απρόσμενο από πολλές έννοιες, ειδικά όσον αφορά τους χαρακτήρες που είδαμε. Γνωρίζαμε πως ο Colin Farrell θα υποδύεται τον Penguin, όμως κανένας -ή μάλλον λίγος κόσμος- κατάλαβε ότι εμφανίστηκε κανονικότατα. Το όραμα του Matt Reeves για τον δικό του Caped Crusader είναι το πιο ξεχωριστό από όλα όσα έχουμε δει και ξεφεύγει αρκετά από την πεπατημένη, τόσο που οι villains ήταν αγνώριστοι. 

Οι fans που ανέλυαν το trailer διεξοδικά και σχολίαζαν το γεγονός στα social media δεν παρέλειψαν με χιούμορ να τον...μπερδέψουν με τον ηθοποιό Richard Kind:

Η μεταμόρφωση με τα προσθετικά εφέ και το μακιγιάζ λοιπόν ήταν τέτοια που είδαμε τον "Penguin" αλλά κυριολεκτικά δεν τον πήραμε χαμπάρι. Είδαμε έναν πλαδαρό, καραφλό άνδρα με ουλές στο πρόσωπό του που μόνο οι μυημένοι των comics θα έκαναν την εικασία πως αυτός μπορεί και να είναι ο Penguin. Και είναι απλά πολύ πριν γίνει ένας αρχιμαφιόζος όπως τον ξέρουμε κανονικά.

Επομένως ο Farrell παίζει κανονικά τον Oswald Cobblepot ή "Oz" όπως αναφέρεται σε αυτόν ο σκηνοθέτης του φιλμ και μάλιστα αποκαλύπτει ότι σιχαίνεται να τον αποκαλούν "Penguin". 

Στο πλαίσιο του panel του DC FanDome, ο Matt Reeves έδωσε κι άλλες πληροφορίες όπως ότι οι περισσότεροι χαρακτήρες που συμμετέχουν θα είναι εντελώς διαφορετικές βερσιόν των γνωστών villains του Batman, που οι fans δε θα έχουν ξαναδεί. Έδωσε άλλωστε έμφαση στις πιο τραχιές και ζοφερές ερμηνείες των ηθοποιών που θα ενσαρκώσουν αυτούς τους villains. 

Πάρτε για παράδειγμα τον Riddler του Paul Dano που είναι ο πρώτος που εμφανίζεται στο trailer ή την Selina Kyle aka Catwoman της Zoe Kravitz (ακολουθούν φωτογραφίες).

Το μόνο σίγουρο μέχρι τώρα είναι πως το όραμα του σκηνοθέτη και ο Bruce Wayne του Robert Pattinson κέρδισαν με το καλημέρα την ολική αποδοχή των fans και έτσι το hype πλέον είναι ακόμη μεγαλύτερο. 

Το The Batman θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021.

Ροη ειδησεων