To Shazam 2 αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο του και είναι γεμάτος θεϊκή οργή

Shazam! Fury of the Gods ο τίτλος της ταινίας
23 Αυγούστου 2020 18:29
To Shazam 2 αποκάλυψε τον επίσημο τίτλο του και είναι γεμάτος θεϊκή οργή

Και το Shazam 2 δε θα μπορούσε να λείπει από την μεγάλη γιορτή της DC και διεξήχθη ένα panel ειδικά αφιερωμένο στο επερχόμενο sequel. Παρευρέθηκαν σε αυτό ο Zachary Levi που υποδύεται τον ομώνυμο ήρωα και αργότερα τον πλαισίωσε η υπόλοιπη "Shazam-οικογένεια" με τους μικρούς Asher Angel (Billy Batson), Jack Dylan Grazer (Freddy Freeman), Adam Brody (adult Freddy), Faithe Herman (young Darla), Meagan Good (adult Darla), μαζί με τον σκηνοθέτη David F. Sandberg

Αρχικά, έγινε γνωστή η πρώτη νέα προσθήκη στο cast του sequel, ο οποίος είναι ο διάσημος κωμικός και ηθοποιός Sinbad, χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε ποιον ρόλο θα παίξει. 

Τα μεγάλα νέα που μας επιφύλασσε η DC όμως ήταν ο τίτλος της ταινίας, που τιτλοφορείται πλέον ως "Shazam! Fury of the Gods" και ένα πρώτο εικαστικό που μπορείτε να δείτε παρακάτω: 

Φαίνεται πως το "Fury of the Gods" θα αποτελέσει την ταινία που η οικογένεια του Shazam θα πρωταγωνιστήσει σύσσωμη. Ακόμη, τα γυρίσματα του sequel δεν έχουν ξεκινήσει, αλλά το cast και ο Sandberg που θα καθίσει και πάλι στην σκηνοθετική καρέκλα, ανυπομονούν να βρεθούν και πάλι στο πλατό. 

Το Shazam! Fury of the Gods αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου 2022, εκτός φυσικά απροόπτου λόγω της πανδημίας που μπορεί να φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα.