Αυτή είναι η νέα Suicide Squad του James Gunn - Πρώτο video με το all-star cast

John Cena, Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, Nathan Fillion και ένα σωρό άλλοι
22 Αυγούστου 2020 22:57
Αυτή είναι η νέα Suicide Squad του James Gunn - Πρώτο video με το all-star cast

Βροχή από νέα trailers και ανακοινώσεις το DC FanDome event, αφού Warner Bros. και DC Films εκτός από τη νέα ματιά στο “Wonder Woman”, αλλά και στο “The Flash”, έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας βίντεο από το “The Suicide Squad”, που έχει την υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη, James Gunn (αυτόν που μας χάρισε τα Guardians of the Galaxy της Marvel).

Οι αποκαλύψεις, όμως, δε σταματούν εδώ, αφού ο Gunn ανακοίνωσε όλο το λαμπρό cast της ταινίας, συμπεριλαμβανομένων των Michael Rooker, John Cena και Margot Robbie. Πλάι τους, θα βρίσκονται και οι Flula Borg, Joel Kinnaman, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Idris Elba, Steve Agee, Mayling Ng, Peter Capaldi, Alice Braga, Pete Davidson, Nathan Fillion, Sean Gunn, Jai Courtney και Viola Davis.

Παρόλο που οι πληροφορίες για την πλοκή κρατούνται κάτω από άκρα μυστικότητα, έχει γίνει γνωστό ότι θα έχει κάποια ανάμειξη με το αρχικό φιλμ. Τέλος, όπως αναφέρει και η περιγραφή του trailer, ο James Gunn έχει δημιουργήσει την πιο διαφορετική superhero ταινία που έχει κυκλοφορήσει ποτέ.