Πρώτη ματιά στην ταινία "Flash" με τoν Barry Allen να παλεύει στο πλάι του Batman (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τι κάνει ο Michael Keaton μαζί με τον Ezra Miller;
22 Αυγούστου 2020 21:58
Πρώτη ματιά στην ταινία "Flash" με τoν Barry Allen να παλεύει στο πλάι του Batman (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέσα από το DC FanDome και το ειδικά αφιερωμένο πάνελ για το The Flash πήραμε μια πρώτη ματιά στην ταινία...έστω και σε μορφή concept art. Σε αυτό συμμετείχαν ο σκηνοθέτης της ταινίας, Andy Muschietti, καθώς και ο πρωταγωνιστής που θα υποδυθεί τον Flash, Ezra Miller. 

Με το φιλμ να βρίσκεται ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο το πάνελ κράτησε λιγότερο από 10 λεπτά και πήραμε μια πρώτη ματιά στο τι περίπου να περιμένουμε μέσω δύο concept art εικόνων.

 

Στην πρώτη αποκαλύπτεται η νέα πιο μοντέρνα στολή που θα φοράει ο Barry Allen του Ezra Miller. Ο Muschietti την περιέγραψε ως περισσότερο οργανική και ζωντανή αφού τη διαπερνούν συνεχώς κεραυνοί και την δημιούργησε ο ίδιος ο Bruce Wayne. Τώρα ποιος από όλους θα μάθουμε όταν βγει η ταινία. 

Η δεύτερη εικόνα όμως ήταν μακράν η πιο ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα όταν πριν μερικά 24ωρα μάθαμε πως ο Ben Affleck θα επιστρέψει για μια τελευταία φορά στο ρόλο του Batman. Αυτή η εικόνα όμως επιβεβαίωσε πως ο Flash του Ezra Miller θα παλέψει στο πλάι του...Michael Keaton. Ναι, του Batman από την ταινία του Tim Burton που ο Keaton έπαιξε πριν από 30 χρόνια, ο οποίος σύμφωνα με φήμες θα έχει έναν ρόλο μέντορα. 

Οι συντελεστές του Flash όμως αντί να προχωρήσουν σε μεγάλες αποκαλύψεις αρκέστηκαν να κάνουν μια σύντομη σύνοψη των όσων θα περιμένουμε, μιλώντας κυρίως για τις δυνατότητες που θα ξεκλειδώσει στο Multiverse στο κινηματογραφικό σύμπαν. 

Η σεναριογράφος, Christina Hodson, είπε τα εξής:

Αυτή η ταινία είναι καίριας σημασίας γιατί έχουμε όλους αυτούς τους χαρακτήρες που υπάρχουν στις δικές τους..."φούσκες". Με αυτή θα ανοίξουμε τις πύλες στα comics και όλοι αυτοί οι χαρακτήρες και οι ιστορίες θα συγκρουστούν. Το κινηματογραφικό σύμπαν γεννάται ουσιαστικά μέσα από εδώ, από την ιστορία του Barry. 

Υπάρχουν τόσες πολλές πιθανότητες για crossovers στο DC Multiverse.

Εκτός απροόπτου, το The Flash θα βγει στις αίθουσες στις 2 Ιουνίου του 2022, όπως επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά η DC.