Το "On The Rocks", η νέα ταινία της Sofia Coppola με τον Bill Murray, αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια επανένωση "Χαμένη στη Μετάφραση" έρχεται στο Apple TV+
19 Αυγούστου 2020 19:53
Το "On The Rocks", η νέα ταινία της Sofia Coppola με τον Bill Murray, αποκαλύπτεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Α24 συνεχίζει την ζεστή συνεργασία που έχει με την Apple και δημοσίευσε το πρώτο trailer του On The Rocks της νέας ταινίας της βραβευμένης με Όσκαρ, Sofia Coppola, η οποία επιστρέφει μετά το χλιαρό The Beguiled του 2017 και υπογράφει τόσο το σενάριο όσο και τη σκηνοθεσία. Αυτή τη φορά η επανένωση έχει άρωμα από το άκρως επιτυχημένο "Χαμένοι στην Μετάφραση" (Lost on Translation) καθώς πρωταγωνιστεί ο Bill Murray, με συμπρωταγωνίστρια την ταλαντούχα Rashida Jones

Αυτή υποδύεται μια Νεοϋορκέζα μαμά που η καθημερινή ζωή και η ανατροφή των παιδιών την έχουν βάλει σε μια ρουτίνα και έχει να αντιμετωπίσει τα τερτίπια του συζύγου της (Marlon Wayans), που έχει τάσεις...καζανόβα. Ο πατέρας της όμως είναι εκεί για να την ταρακουνήσει, να τη θυμίσει ποια είναι και γιατί ο άντρας της συμπεριφέρεται έτσι και όλα αυτά θα τα κάνουν σαν μια περιπέτεια βουτηγμένη στο ρομάντζο της Νέας Υόρκης πριν η πανδημία αλλάξει το τοπίο της.

Η πρεμιέρα του On the Rocks θα γίνει ταυτόχρονα σε κινηματογράφους και μέσω του Apple TV+ τον ερχόμενο Οκτώβριο, χωρίς να ξέρουμε ακόμα την ακριβής ημερομηνία.