Νέο trailer για τη Mulan που μας ετοιμάζει για την πρεμιέρα στο Disney+

Η Liu Yifei ενσαρκώνει τη live-action ηρωίδα
14 Αυγούστου 2020 09:12
Νέο trailer για τη Mulan που μας ετοιμάζει για την πρεμιέρα στο Disney+

Ένα ολοκαίνουργιο trailer έδωσε στη δημοσιότητα η Disney για το επερχόμενο live-action remake της Mulan, το οποίο ουσιαστικά προμοτάρει την κυκλοφορία της ταινίας στην συνδρομητική της streaming υπηρεσία. Την προηγούμενη εβδομάδα άλλωστε έγινε γνωστή η διπλή κυκλοφορία της ταινίας της Niki Caro, που προβλέπει τόσο την παραδοσιακή διανομή μέσα από τις σκοτεινές αίθουσες όσο και μέσω του Disney+

Μάλιστα, στην περίπτωση των χωρών όπου διατίθεται η υπηρεσία, εκεί η ταινία θα γίνει διαθέσιμη ως Premium VOD κυκλοφορία και θα κοστίζει $29.99, πέραν του πάγιου τέλους της συνδρομής. 

Το νέο trailer, όπως θα δείτε, δίνει έμφαση στο "Disney+" στοιχείο με το λογότυπο της υπηρεσίας να μπαίνει πάνω από το κάδρο, ενώ αποκαλύπτονται πολλές από τις εντυπωσιακές σκηνές δράσης. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι: Liu Yifei, Jet Li, Donnie Yen, Utkarsh Ambudkar, Jason Scott Lee και Gong Li.

Το Mulan αναμένεται να προβληθεί μέσα από το Disney+ για τις χώρες όπου είναι διαθέσιμο με έξτρα χρέωση, αλλά και σε όσους κινηματογράφους ανά τον κόσμο έχουν την δυνατότητα στις 4 Σεπτεμβρίου