Θα γεμίσει με horror ταινίες το Amazon Prime Video από τον Οκτώβριο

Παίρνει σάρκα και οστά η συνεργασία με την Blumhouse
14 Αυγούστου 2020 08:44
Θα γεμίσει με horror ταινίες το Amazon Prime Video από τον Οκτώβριο

Πριν δύο χρόνια η Blumhouse είχε ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Amazon για την παραγωγή οκτώ πρωτότυπων ταινιών τρόμου αποκλειστικά για την streaming υπηρεσία της. Πρόκειται για το στούντιο παραγωγής που έχει αποτελέσει το σπίτι των ταινιών τρόμου τα τελευταία χρόνια και μας έχει χαρίσει μεταξύ άλλων πολλών ταινιών, τα franchises του Paranormal Activity, Blair Witch και The Purge

Μαθαίνουμε πως η συλλογή των οκτώ ανθολογικών ταινιών της Blumhouse θα ονομάζεται Welcome to Blumhouse, η οποία θεματικά έστω θα αναπαράγει την οικογένεια και την αγάπη είτε ως λυτρωτικές είτε ως καταστροφικές δυνάμεις. 

Οι πρώτες τέσσερις ταινίες από τη συλλογή θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο του 2020, ενώ οι υπόλοιπες μέσα στο 2021. Αυτή είναι και η αφίσα της horror συλλογής ταινιών. 

Στις 6 Οκτωβρίου συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσουν μέσα από το Amazon Prime Video τα "The Lie" από την σκηνοθέτιδα Veena Sud και το "Black Box" του Emmanuel Osei-Kuffour Jr. Τέλος, στις 13 Οκτωβρίου αναμένονται να κάνουν πρεμιέρα τα "Evil Eye" σε σκηνοθεσία Elan Dassani και το "Nocturne" του Zu Quirke.