Οι Tom Holland και Robert Pattinson στο πρώτο ζοφερό trailer του "The Devil All the Time"

Παρέλαση αστέρων στη νέα μεγάλη παραγωγή του Netflix
13 Αυγούστου 2020 17:58
Οι Tom Holland και Robert Pattinson στο πρώτο ζοφερό trailer του "The Devil All the Time"

Πιστό στο tease-ραντεβού του, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer του "The Devil All the Time" σε σκηνοθεσία του Antonio Campos. Στο ζοφερό γκόθικ γουέστερν φιλμ, όπως θα διαπιστώσετε, γίνεται μια παρέλαση αστέρων με κύριους όμως πρωταγωνιστές τους Tom Holland και Robert Pattinson, οι οποίοι φαίνεται πως θα αναμετρηθούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Εκτός των δύο συμπρωταγωνιστούν επίσης οι: Sebastian Stan, Bill Skarsgård, Jason Clarke, Mia Wasikowska, Riley Keough, Harry Melling, Haley Bennett, και Pokey LaFarge. 

Όλα τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα στην επαρχιακή πόλη του Νόκεμστιφ του Οχάιο, όπου ζει ο νεαρός Arvin Russel (Holland). Αρχίζουν και τον περικυκλώνουν όμως κάποιες διαβολικές δυνάμεις που απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του: ένας βέβηλος ιεράς (Pattinson), ένα διεστραμμένο ζευγάρι (Clarke, Keough) και ένας διεφθαρμένος σερίφης (Stan).

Το τρομακτικό και δελεαστικό τοπίο της πάλης του δικαίου απέναντι στη διαφθορά ξεδιπλώνεται χρονικά ανάμεσα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Πόλεμο του Βιετνάμ και βασίζεται στο βραβευμένο ομώνυμο μυθιστόρημα το Donald Ray Pollock. 

Το "Πάντα ο Διάβολος", όπως θα προβληθεί στο ελληνικό Netflix, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία στις 16 Σεπτεμβρίου