H Maisie Williams του Game of Thrones γίνεται κλέφτρα και προκαλεί χάος στο "The Owners" (BINTEO)

Προσπαθεί να κλέψει ένα σπίτι ηλικιωμένων και γίνεται το «έλα να δεις»
08 Αυγούστου 2020 12:13
H Maisie Williams του Game of Thrones γίνεται κλέφτρα και προκαλεί χάος στο "The Owners" (BINTEO)

Η RLJE Films έδωσε στο φως της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το επερχόμενο θρίλερ αγωνίας, The Owners. Πρόκειται για ένα φιλμ που πρωταγωνιστεί η νεαρή ηθοποιός, Maisie Williams που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για την ερμηνεία της ως Aria στο Game of Thrones. Τη σκηνοθεσία του εν λόγω project ανέλαβε ο Julius Berg και έγραψε το σενάριο μαζί με τον Matthieu Gompel.

Στην υπόθεση θα δούμε ένα γκρουπ από νέους ανθρώπους που νομίζουν ότι «έπιασαν» την καλή, θα προσπαθήσουν να μπουν σε ένα τεράστιο σπίτι με τους ιδιοκτήτες να είναι απών, αλλά να έχουν ένα χρηματοκιβώτιο καλά κλειδωμένο μέσα, γεμάτο χρήματα. Ωστόσο, τα πράγματα δε θα κυλήσουν ομαλά, καθώς το ηλικιωμένο ζευγάρι επιστρέφει αρκετά νωρίς απ’ ότι υπολόγιζαν οι νεαροί κλέφτες και έτσι θα ξεκινήσει ένα θανατηφόρο παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από έναν εφιάλτη που δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα ζήσουν.

Πλάι στην Maisie Williams πρωταγωνιστούν και οι Sylvester McCoy, Jake Curran, Ian Kenny, Andrew Ellis και Rita Tushingham.

Το The Owners θα έρθει σε επιλεγμένους κινηματογράφους, σε On Demand και Digital HD στις 4 Σεπτεμβρίου. Δείτε το επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.