Sam Neill και Laura Dern ανεβάζουν το hype στα ύψη για το Jurassic World: Dominion (ΕΙΚΟΝΕΣ)

"Hello old friend"
08 Αυγούστου 2020 11:42
Sam Neill και Laura Dern ανεβάζουν το hype στα ύψη για το Jurassic World: Dominion (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παρόλο που τα γυρίσματα του Jurassic World: Dominion είχαν σταματήσει λόγω της πανδημίας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα μαθαίνουμε νέες πληροφορίες για το 3ο κεφάλαιο του ανανεωμένου και "rebooted" franchise. Όπως έγινε γνωστό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Sam Neill στο Twitter, ένας παλιός και αγαπητός «φίλος» επιστρέφει. Φυσικά αναφερόμαστε στο κλασσικό καπέλο του Alan Grant, του κύριου πρωταγωνιστή των «παλιών» Jurassic Park.

Παρόλο που δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες για το σενάριο, γνωρίζουμε ότι το Dominion θα ξεκινήσει ακριβώς μετά το τέλος του Fallen Kingdom και στο νέο project θα βρίσκονται οι Sam Neill και Laura Dern ως Ellie Satler που επιστρέφουν για να θυμηθούν τα παλιά. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ανέβασε και εκείνη μια φωτογραφία στο Instagram από το set, που κάνει τους φανατικούς του franchise να ανυπομονούν.

Παρακάτω θα δείτε τις εικόνες και των δύο πρωταγωνιστών που ετοιμάζονται με γοργούς ρυθμούς να ξανά ζήσουν επικές περιπέτειες με τους αγαπημένους μας δεινοσαύρους.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day one. Hello old friend. #jurassicworlddominion

A post shared by Laura Dern (@lauradern) on Aug 4, 2020 at 12:42pm PDT

Όπως είναι προφανές το cast που αγαπήθηκαν στις προηγούμενες ταινίες επιστρέφει και στο 3ο κεφάλαιο και δεν είναι άλλοι από τους Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith και την Daniella Pineda.

Την παραγωγή του project έχει αναλάβει η Universal Pictures και η Amblin Entertainment, με τους Steven Spielberg και τον Trevorrow να βρίσκονται ως εξωτερικοί παραγωγοί.

Το Jurassic World: Dominion έχει δρομολογηθεί να φτάσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2021, αν όλα πάνε καλά.