Γεγονός το John Wick 5 - Θα γυριστεί ταυτόχρονα με το τέταρτο κεφάλαιο

Ασταμάτητος ο Keanu Reeves
07 Αυγούστου 2020 08:26
Γεγονός το John Wick 5 - Θα γυριστεί ταυτόχρονα με το τέταρτο κεφάλαιο

Από το πουθενά εντελώς εκεί που περιμέναμε να μάθουμε κάτι για το John Wick 4, έγινε γνωστό πως αναπτύσσεται το πέμπτο κεφάλαιο του δημοφιλέστατου franchise ταινιών δράσης. Όπως διαβάζουμε στο Deadline, μέσα από ένα meeting των μετόχων της Lionsgate, ο CEO της εταιρίας, John Feltheimer δήλωσε τα εξής:

Είμαστε επίσης απασχολημένοι με το να ετοιμάσουμε τα σενάρια για τα επόμενα δύο κεφάλαια του John Wick franchise, με το John Wick 4 να είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022. Ευελπιστούμε να γυρίσουμε τόσο το John Wick 4 όσο και το 5 διαδοχικά μόλις ο Keanu είναι διαθέσιμος από του χρόνου. 

Αναπάντεχα, λοιπόν, επιβεβαιώνεται το John Wick 5, και αυτό διότι αυτόν τον καιρό ο Keanu Reeves γυρίζει πυρετωδώς το Matrix 4 για τη Warner Bros. στο Βερολίνο. Κάτι παρόμοιο έκανε στο παρελθόν όταν του ζητήθηκε να γυρίσουν διαδοχικά τα Matrix: Reloaded και Matrix: Revolutions από τον Μάρτιο του 2001 μέχρι τον Αύγουστο του 2002. 

Το franchise του John Wick, πέραν της οικονομικής ανόδου του, με πάνω από $584 εκατομμύρια δολάρια στα ταμεία, ετοιμάζεται να μεταπηδήσει στην τηλεόραση με την spinoff σειρά "The Continental" στο Starz. 

Το John Wick: Chapter 4 προς το παρόν έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου 2020.