Ξεκινούν εκ νέου τα γυρίσματα του "Shang-Chi" της Marvel Studios (BINTEO)

Δείτε πλάνα από το πλατό του στην Αυστραλία
03 Αυγούστου 2020 10:45
Ξεκινούν εκ νέου τα γυρίσματα του "Shang-Chi" της Marvel Studios (BINTEO)

Μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας μια ακόμη μεγάλη παραγωγή της Marvel δηλώνει έτοιμη να επιστρέψει στο πλατό. Και τι πλατό, αφού η παραγωγή του Shang Chi and The Legend of the Ten Rings έφτασε στην δυτική Αυστραλία και έστησε ένα τεράστιο πλατό στα τοπικά Fox Studios. Μάλιστα το 7NEWS του Σίδνεϊ μετέδωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ, ενώ μετέφερε και πλάνα από το πλατό, δίνοντάς μας την καλύτερη παρασκηνιακή ματιά μέχρι στιγμής στο φιλμ του Phase 4 του MCU

Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο του τηλεοπτικού σταθμού κατέγραψε πολλά πλάνα από το εντυπωσιακό σετ που έχει δημιουργηθεί και απεικονίζει κάποιον ασιατικής αρχιτεκτονικής ναό και ένα χωριό να το περιβάλλει. 

Όλο το cast και οι συντελεστές της παραγωγής βρίσκονται εδώ και μέρες στην Αυστραλία, έχοντας τεθεί σε καραντίνα όπως προβλέπουν τα μέτρα προστασίας του COVID-19 και αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα σε μερικές μέρες. 

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Destin Daniel Cretton και πρωταγωνιστεί ο ανερχόμενος Simu Liu στον ομώνυμο ρόλο, όντας η πρώτη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel με ασιατικής καταγωγής αστέρα και cast στην πλειοψηφία του. Μαζί του θα συμπρωταγωνιστήσουν οι: Michelle YeohTony LeungAwkwafina, και Rosalind Chao.