Ο Jason Bateman του Ozark θα σκηνοθετήσει μια "heist" ταινία για το Netflix

Έχοντας αποδείξει την αξία του ως σκηνοθέτης
02 Αυγούστου 2020 12:20
Ο Jason Bateman του Ozark θα σκηνοθετήσει μια "heist" ταινία για το Netflix

Την αξία του o Jason Bateman την έχει αποδείξει τόσο ως ηθοποιός όσο και ως σκηνοθέτης στο Ozark, φτάνοντας να κερδίσει και το Emmy Καλύτερης Σκηνοθεσίας σε Δραματική σειρά το 2019, ενώ στα φετινά βραβεία Emmy βρίσκεται για τρίτη συνεχή φορά υποψήφιος.

Το Ozark όμως που εκτόξευσε την καριέρα του και τις μετοχές του στο Χόλιγουντ, ολοκληρώνεται με την 4η και τελευταία σεζόν και ήδη ψάχνει το επόμενό του project. Όπως διαβάζουμε στο Deadline, ο Bateman θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία δράσης του Netflix με τίτλο "Here Comes the Flood" την οποία απέκτησε η υπηρεσία με επταψήφιο ποσό. 

Το σενάριο του Here Comes The Flood, όπως μαθαίνουμε, έγραψε ο Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix) και θα είναι μια υψηλών προδιαγραφών και προσωποκεντρική ταινία δράσης γύρω από μια μεγάλη ληστεία. 

Ο Bateman που έγινε γνωστός με τον κωμικό του ρόλο στο "Arrested Development", έχει καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη στις ταινίες "Bad Words" και "Family Fang", ενώ έχει σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια του "Ozark" και του "The Outsider" για το HBΟ, όπου συμμετείχε και ως ηθοποιός.