Το "Luca" είναι η επόμενη ολοκαίνουργια ταινία των Disney-Pixar (ΕΙΚΟΝΑ)

Ένα αγόρι, μια φιλία και ένα αξέχαστο καλοκαίρι
30 Ιουλίου 2020 19:16
Το "Luca" είναι η επόμενη ολοκαίνουργια ταινία των Disney-Pixar (ΕΙΚΟΝΑ)

Μετά το Soul, τι ακολουθεί; Η Disney και η Pixar έδωσαν σήμερα την απάντηση καθώς ανακοίνωσαν την επόμενη ολοκαίνουργια ταινία κινουμένων σχεδίων τους. Και το όνομα αυτής: Luca, σε σκηνοθεσία του Enrico Casarosa, ο οποίος είχε δουλέψει ως storyboard artist στα "Ratatouille" και "Ψηλά στον Αέρα" (Up!).

Σαν ένα παιδικό "Call Me By Your Name" ακούγεται η πρώτη περιγραφή της ταινίας, η οποία θα μας μεταφέρει στην Ιταλική Ριβιέρα εκεί όπου ένα αγόρι στην εφηβεία θα ζήσει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο βόλτες, παγωτό και μακαρόνια, καθώς μοιράζεται τα πάντα με τον καινούργιο του φίλο. Αυτός όμως κρύβει ένα μυστικό που θα ταράξει τις ισορροπίες καθώς είναι είναι ένα θαλάσσιο απόκοσμο τέρας που προέρχεται από έναν μυστικό κόσμο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. 

Δείτε το πρώτο concept art από τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Disney-Pixar:

Ο Casarosa μίλησε με πάθος για την ταινία που ετοιμάζει: 

Πρόκειται για μια βαθύτατα προσωπική ιστορία για εμένα, όχι μόνο επειδή διαδραματίζεται στην Ιταλική Ριβιέρα όπου μεγάλωσα, αλλά επειδή στο επίκεντρο του φιλμ είναι η γιορτή της φιλίας. Οι παιδικές φιλίες συνήθως καθορίζουν το ποιοι θέλουμε να γίνουμε και είναι αυτοί οι δεσμοί στην καρδιά του Luca. 

Να θυμίσουμε πως το επόμενο animated φιλμ της Pixar, το Soul θα προβληθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο ενώ αποτελεί και την επίσημη επιλογή στην αντίστοιχη κατηγορία του Φεστιβάλ Καννών 2020. 

Το Luca αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 18 Ιουνίου του 2021

Tags: