Ήδη η Charlize Theron μιλάει για το The Old Guard 2, ανυπομονώντας να επιστρέψει

Οι περιπέτειες για την Ανδρομάχη της Σκυθίας δεν τελείωσαν εδώ
27 Ιουλίου 2020 11:09
Ήδη η Charlize Theron μιλάει για το The Old Guard 2, ανυπομονώντας να επιστρέψει

Το The Old Guard μέσα σε λιγότερο από τέσσερις μέρες μετά την προβολή του έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του Netflix και σαφέστατα ήδη ακούγονται ψίθυροι για το sequel. Η πρωταγωνίστρια Charlize Theron δήλωσε άκρως ενθουσιασμένη από την ανταπόκριση που είχε το κοινό στην ταινία της λέγοντας πώς "είναι αρκετά τρελό όλο αυτό, έτσι;" και δεν παρέλειψε να μιλήσει για το ενδεχόμενο του sequel στο Variety:

Ακόμη προωθούμε αυτή την ταινία. Ας υπάρξει μια περίοδος ξεκούρασης, αλλά δεδομένου του γεγονότος ότι όλοι από εμάς θέλουμε να το κάνουμε, είμαι σίγουρη πως την κατάλληλη στιγμή, θα αρχίσουμε τις συζητήσεις.

Στο πλαίσιο του γενικότερο press tour της ταινίας, η Theron που υποδύεται την Ανδρομάχη της Σκυθίας (ή "Andy" όπως τη λένε χαϊδευτικά οι συμπολεμιστές της), μοιράστηκε και μερικές λεπτομέρειες για το πώς θα ήταν ένα The Old Guard 2. Καλεσμένη στην εκπομπή του Seth Meyers μίλησε για μια χαρακτήρα που θα ήθελε να μάθουμε περισσότερα:

Ο χαρακτήρας της Quynh είναι σαν να εμφανίζεται ως teaser σε αυτή την ταινία. Είναι σαν το δεξί χέρι της Andy. Οι δυο τους ήταν οι πρώτοι άλλωστε. Υπάρχει προφανώς μια σχέση εκεί που δεν καταφέραμε να εξερευνήσουμε. 

Θέμα χρόνου, λοιπόν, φαντάζει ένα The Old Guard 2 και το Netflix δε θα ήθελε να χάσει μια τέτοια ευκαιρία και να δώσει συνέχεια σε μια ταινία δράσης που άρεσε και στους κριτικούς, πέραν της βάσης συνδρομητών του.