Θα πρέπει να κάνετε παραπάνω υπομονή για το Spider-Man 3 με τον Tom Holland

Το sequel παίρνει το slot του Avatar 2 στους κινηματογράφους
25 Ιουλίου 2020 18:34
Θα πρέπει να κάνετε παραπάνω υπομονή για το Spider-Man 3 με τον Tom Holland

Για εσάς που περιμένετε τη συνέχεια του Spider-Man: Far From Home θα πρέπει να οπλιστείτε με λίγη παραπάνω υπομονή. Και αυτό διότι μετά τις Disney, Universal Pictures και Warner Bros. και η Sony Pictures επαναπροσδιόρισε το πρόγραμμα κυκλοφοριών της λόγω της πανδημίας. 

Και το μεγαλύτερο θύμα αυτής της κίνησης είναι το "Spider-Man 3" με τον Tom Holland το οποίο μετατέθηκε έξι βδομάδες αργότερα από την αρχική του ημερομηνία. Επομένως από τις 5 Νοεμβρίου του 2021 θα βγει στις αίθουσες καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 17 Δεκεμβρίου 2021, παίρνοντας ουσιαστικά το slot που κατείχε το Avatar 2 μέχρι πρότινος. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Sony Pictures τόνισε ότι αυτή η καθυστέρηση αφορά την κυκλοφορία εντός των ΗΠΑ, χωρίς να διευκρινίζει τι θα γίνει με τις διεθνείς αγορές και στις χώρες όπου ο κορωνοϊός δεν εμφανίζει έξαρση, όπως η χώρα μας. Η Warner Bros. έκανε κάτι παρόμοιο με το Tenet καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προβληθεί στις χώρες όπου τα κρούσματα και η εξάπλωση του κορωνοϊού βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. 

Αυτή είναι η δεύτερη καθυστέρηση για το threequel που θα σκηνοθετήσει και πάλι ο Jon Watts, η οποία ίσως και να οφείλεται επίσης στο βεβαρημένο πρόγραμμα του Holland λόγω των γυρισμάτων της ταινίας Uncharted