H Rebecca Ferguson εκπαιδεύεται σαν ελεύθερος σκοπευτής για το Mission Impossible 7 (ΕΙΚΟΝΑ)

Σε άλλο επίπεδο η εκπαίδευση όπλων για τη νέα "Επικίνδυνη Αποστολή"
21 Ιουλίου 2020 11:13
H Rebecca Ferguson εκπαιδεύεται σαν ελεύθερος σκοπευτής για το Mission Impossible 7 (ΕΙΚΟΝΑ)

Άκρως δυναμική επιστροφή ετοιμάζει η Rebecca Ferguson για το 7ο κεφάλαιο του Mission: Impossible και η ίδια της έχει μπει σε εντατικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Η 36χρονη ηθοποιός εκπαιδεύεται στη χρήση όπλων πλάι σε επαγγελματίες του είδους για να μπει ξανά στον ρόλο της Ilsa Faust, στο πλάι του Ethan Hunt του Tom Cruise

Την εκπαίδευσή της έκανε tease με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κρατάει ένα τεράστιο τυφέκιο ελεύθερου σκοπευτή, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Mission: Impossible 7

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... but before that, more training @barearmsfilm for MI7

A post shared by Rebecca Ferguson (@officialrebeccaferguson) on Jul 14, 2020 at 3:17pm PDT

Στις ταινίες άλλωστε, η Ilsa είναι εξοικειωμένη με τις sniper ικανότητές της, καθώς αν θυμάστε είχε μια από τις εντονότερες σκηνές του Mission: Impossible - Rogue Nation, όπου έπρεπε να ξεπαστρέψει τον στόχο της μέσα στην όπερα, χρησιμοποιώντας ένα αυτοσχέδιο τυφέκιο. 

Με τον Cruise να "τερματίζει" από ταινία σε ταινία την έννοια ο" πρωταγωνιστής να κάνει τα δικά του stunts", η Ferguson φαίνεται να εμπνεύστηκε από τον συμπρωταγωνιστή της, σε ένα franchise που έχει πάει σε άλλο επίπεδο τις σεκάνς δράσης. 

Τα γυρίσματα των M:I 7 και Mission: Impossible 8 θα γινόντουσαν διαδοχικά πριν αυτά διακοπούν λόγω της πανδημίας και όσο η παραγωγη βρισκόταν στην Ιταλία. Το μέχρι στιγμής πλάνο θέλει τον σκηνοθέτη Christopher McQuarrie να επιστρέφει στο πλατό για να συνεχιστούν τα γυρίσματα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.