Έχει συζητηθεί ένα sequel του Constantine με τον Keanu Reeves

Θα θέλατε να επιστρέψει;
16 Ιουλίου 2020 13:56
Έχει συζητηθεί ένα sequel του Constantine με τον Keanu Reeves

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την ταινία του Constantine που είχε επιμεληθεί ο Francis Lawrence και είχε πρωταγωνιστήσει ο Keanu Reeves. Όλα αυτά τα χρόνια είδαμε τον Reeves σε πολλές ταινίες και sequels, που πολλοί αναρωτιόντουσαν αν θα επέστρεφε ποτέ στο ρόλο του «John Constantine».

Τώρα, ο σκηνοθέτης του φιλμ προέβη σε μερικές ενδιαφέρουσες δηλώσεις, επισημαίνοντας ότι πρόσφατα είχε μιλήσει με τον Keanu για κάποια πιθανή συνέχεια, αλλά αντιμετώπισαν αρκετά εμπόδια.

Νομίζω ότι όλοι θέλαμε το sequel. Η πρώτη ταινία ήταν αρκετά επιτυχημένη. Θέλαμε να κάνουμε μια υπεύθυνη, πιο R-rated ταινία. Με το «υπεύθυνη» εννοώ ότι θα κάναμε μια ταινία που δε θα κόστιζε όσο το πρώτο φιλμ, το οποίο νομίζαμε ότι θα ήταν για πιο «μικρές ηλικίες».

Ο ίδιος του συνέχισε και αναφέρθηκε στην πρόοδο που είχαν κάνει για το sequel του Constantine:

Δουλεύαμε στο sequel για λίγο καιρό. Το συζητήσαμε πρόσφατα με τον Keanu Reeves. Είχε κολλήσει πάντα στο μυαλό μας επειδή όλοι αγαπήσαμε την πρώτη ταινία και ειδικά όταν συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει μια «λατρεία» από το κοινό γύρω από αυτήν. Θα ήταν διασκεδαστικό να γίνει, άλλωστε έχω συζητήσει για την πιθανή συνέχεια μαζί με τον Keanu.
Δυστυχώς, δε θυμάμαι καν ποιος το έχει, αλλά με όλα αυτά τα κοινά σύμπαντα που υπάρχουν τώρα, με το Constantine να είναι μέρος του Vertigo, το οποίο είναι μέρος της DC, οι άνθρωποι έχουν άλλα σχέδια γι’ αυτά τα κοινά σύμπαντα.

Ξέρεις, πιθανότατα διαφορετικοί Constantine και τέτοια πράγματα. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε αυτόν τον χαρακτήρα στη διάθεσή μας για τηλεόραση ή ταινίες και είναι κρίμα. Όλοι το σκεφτήκαμε το ενδεχόμενο εξονυχιστικά, αλλά νομίζω ότι είναι κάπως «τρελό» όταν έχεις τον Keanu, ο οποίος θα ήθελε να γυρίσει για το sequel και εμάς που θέλουμε να δημιουργήσουμε το Constantine 2, να σου λένε «Όχι, έχουμε άλλα σχέδια, θα δούμε τι θα γίνει».

Εσείς θα θέλατε να δείτε το Constantine 2 με τον Keanu Reeves και το αρχικό cast να επιστρέφουν; Ή προτιμάτε να παρακολουθήσετε κάτι εντελώς καινούργιο; Πείτε μας στα σχόλια!