Το Apple TV+ αποκτά και τη νέα ταινία με τον Justin Timberlake

Γέμισε αστέρες η streaming υπηρεσία της Apple
16 Ιουλίου 2020 11:12
Το Apple TV+ αποκτά και τη νέα ταινία με τον Justin Timberlake

Ασταμάτητη η Apple τον τελευταίο καιρό με τις μεγάλες μεταγραφές αστέρων του Χόλιγουντ και projects που πραγματοποιεί για χάρη της νεοσύστατης streaming υπηρεσίας της. Μέσα σε διάστημα ενός περίπου μήνα απέκτησε το Killers of the Flower Moon, τη νέα ταινία του Martin Scorsese με τον Leonardo DiCaprio, το Greyhound του Tom Hanks (προβάλλεται ήδη) το Emancipation με τον Will Smith, και πριν μερικές μέρες το Snow Blind με τον Jake Gyllenhaal. 

Τώρα στη φαρέτρα του Apple TV+ έρχεται να προστεθεί η δραματική ταινία με τίτλο "Palmer" του σκηνοθέτη Fisher Stevens, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Justin Timberlake. Μαζί με τον διάσημο καλλιτέχνη θα συμπρωταγωνιστήσουν και οι Juno Temple, Alisha Wainwright και η υποψήφια για Όσκαρ, June Squibb. Το σενάριο της έχει αναλάβει η Cheryl Guerriero, το οποίο ακολουθεί ένα πρώην ταλέντο του αμερικάνικου κολεγιακού φούτμπολ, που βγαίνει από τη φυλακή και προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά τη ζωή του. Η επιστροφή όμως στην γενέτειρά του γίνεται με εμπόδια αφού το παρελθόν του εκεί θα τον κυνηγήσει, ενώ η μεγαλύτερη πρόκλησή του εμφανίζεται όταν αναλαμβάνει να προπονήσει ένα νεαρό αγόρι, που το παράτησε η μητέρα του. 

Ανάμεσα στους εκτελεστικούς παραγωγούς συναντάμε και τον ελληνικής καταγωγής, Πάρη Κασιδόκωστα-Λάτση

Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε πως οι παραπάνω ταινίες έχουν κοστίσει στην Apple πάνω από 400-420 εκατομμύρια δολάρια για να φέρει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood στο νέο της σπίτι.