Πρώτο trailer για το "Project Power", τη νέα sci-fi υπερπαραγωγή του Netflix με τον Jamie Foxx

Ένα ναρκωτικό που ξεκλειδώνει υπερδυνάμεις;
15 Ιουλίου 2020 19:51
Πρώτο trailer για το "Project Power", τη νέα sci-fi υπερπαραγωγή του Netflix με τον Jamie Foxx

Εσείς τι θα ρισκάρατε για πέντε λεπτά απόλυτης δύναμης; Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του "Project POWER" της νέας sci-fi υπερπαραγωγής του με πρωταγωνιστές του Jamie Foxx και Joseph Gordon-Levitt, το οποίο μέσα σε 2:53 λεπτά σας δίνει μια καλή ιδέα για το τι κρύβεται πίσω από το ερώτημα αυτό. Εντάξει, ίσως και για να λυθεί το μυστήριο της να πρέπει να την παρακολουθήσετε ολόκληρη. 

Το φιλμ που γυρίστηκε πριν από δύο χρόνια περίπου σε σκηνοθεσία του διδύμου Henry Joost και Ariel Schulman, θέλει να αφηγηθεί μια εντελώς διαφορετική τύπου superhero ιστορία, πολύ πιο τραχιά και ζοφερή. Οι ψίθυροι στη Νέα Ορλεάνη λένε πως κυκλοφορεί ένα μυστηριώδες χάπι που μπορεί να χαρίσει μοναδικές υπερδυνάμεις σε όποιον το παίρνει.

Μόνο που η παγίδα του κρύβεται στο ότι δεν ξέρεις τι θα σου συμβεί αμέσως μετά. Κάποιοι αποκτούν αδιάτρητο δέρμα, γίνονται αόρατοι, αυταναφλέγονται ή αποκτούν εξαιρετική ισχύς, κάποιοι άλλοι εμφανίζουν δολοφονικά ένστικτα. Όταν η κατάσταση ξεφεύγει και το χάπι αυτό κλιμακώνει την εγκληματικότητα, ένας αστυνομικός (Gordon-Levitt) συνεργάζεται με μια έφηβη διακινήτρια (Dominique Fishback) και έναν πρώην στρατιωτικό (Foxx) για να σταματήσουν τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης με το ίδιο τους το...προϊόν. 

Στο δροσιστικό καλοκαιρινό blockbuster του Netflix εμφανίζεται επίσης ο διάσημος YouTuber και vlogger, Casey Neistat, καθώς και οι: Machine Gun Kelly, Rodrigo Santoro, Amy Landecker, και Allen Maldonado.

To Project POWER θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Αυγούστου.