Το Bird Box 2 βρίσκεται στα σκαριά για λογαριασμό του Netflix

Την αποκάλυψη έκανε ο συγγραφέας του best-seller βιβλίου
12 Ιουλίου 2020 15:26
Το Bird Box 2 βρίσκεται στα σκαριά για λογαριασμό του Netflix

Φαίνεται πως τα πλάνα για το sequel του Bird Box τελικά προχωρούν, ύστερα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η ταινία τρόμου στο Netflix το 2018, τόσο που δημιουργήθηκε και δικό του challenge με...επικίνδυνες συνέπειες. 

Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας του ομώνυμου best-seller βιβλίου, Josh Malerman, μίλησε στο Inverse και αποκάλυψε πως το Bird Box 2 βρίσκεται στα σκαριά από το Netflix:

Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά μπορώ να πω πως αναπτύσσεται. Κάποιες φορές αυτή η τόση μυστικότητα είναι παράξενη, αλλά προσπαθώ να είμαι τυπικός. 

Αυτόν τον καιρό ο διάσημος συγγραφέας προμοτάρει το sequel βιβλίο του Bird Box με τίτλο "Malorie" (φωτογραφία), το οποίο κυκλοφορεί στις 21 Ιουλίου και φαίνεται πως αυτό έπρεπε να ολοκληρωθεί πρώτα για να προχωρήσει το Netflix τις διαδικασίες της επόμενης ταινίας. 

Από τη σύνοψη του Malorie μαθαίνουμε πώς "τα τέρατα έχουν αλλάξει δραματικά σε κάτι ακόμη πιο τρομακτικό". Στην ταινία άλλωστε τα τέρατα περιγράφονται ως δαιμονικές υπάρξεις που μετουσιώνονται στον χειρότερο εφιάλτη του καθενός και ο μόνος τρόπος να προφυλαχθεί κανείς είναι να μην τα βλέπει, για αυτό και όλοι έχουν δεμένα τα μάτια τους. 

Το Netflix από την πλευρά του δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ούτε ξέρουμε εάν η Sandra Bullock επιστρέψει για το Bird Box 2