Το Fast 9 θα πάει ή δε θα πάει στο διάστημα; - Τι αποκάλυψε ο Ludacris (ΒΙΝΤΕΟ)

Από ανέκδοτο τελικά ίσως γίνει πραγματικότητα
11 Ιουλίου 2020 11:51
Το Fast 9 θα πάει ή δε θα πάει στο διάστημα; - Τι αποκάλυψε ο Ludacris (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και καιρό ακουγεται τι άλλο μπορεί να κάνει το franchise του Fast & Furious για να εντυπωσιάσει; Στο Fate of the Furious είδαμε για παράδειγμα μια σεκάνς όπου ο Dwayne Johnson έπιασε με τα χέρια του έναν πύραυλο και τον κατεύθυνε αλλου πριν σκάσει πάνω στο όχημά του. Ποιο είναι όμως το επόμενο βήμα; Κάπως έτσι γεννήθηκε το ανέκδοτο -και meme- πώς κάποια στιγμή η συμμορία του Dominic Toretto θα πάει στο διάστημα.

Τι θα γίνει όμως στο άκρως αναμενόμενο Fast 9; Ο Ludacris φαίνεται πως δεν κρατήθηκε και πιθανότατα να αποκάλυψε πως πράγματι αυτό το σενάριο θα το δούμε στην επερχόμενη ταινία. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SiriusXM (βίντεο παρακάτω) ο ένας εκ των αστέρων της σειράς απάντησε εμμέσως και υπαινίχθηκε πως το διάστημα θα είναι ένα από τα σκηνικά που θα δούμε, όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το ενδεχόμενο αυτό. 

Όπως θα δείτε και στο βίντεο η αντίδραση του Ludacris στο άκουσμα του διαστήματος τα λέει όλα και πλέον αναμένουμε να δούμε ίσως κάποιο trailer που θα αποκαλύπτει πώς η συμμορία θα ταξιδέψει στο διάστημα.

Ήδη ξέρουμε πως το Fast 9 έρχεται και ο Vin Diesel θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του, που ενσαρκώνεται στο πρόσωπο του εξαφανισμένου και εγκαταλελειμμένου αδερφού, Jacob τον οποίο υποδύεται ο John Cena

Το FAST 9 αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2021.