Καλύτερα να μην μπλέξετε με την Milla Jovovich στην ταινία "Monster Hunter" (ΕΙΚΟΝΑ)

Και τα διπλά σπαθιά που κρατάει
07 Ιουλίου 2020 20:05
Καλύτερα να μην μπλέξετε με την Milla Jovovich στην ταινία "Monster Hunter" (ΕΙΚΟΝΑ)

Ένα νέο στιγμιότυπο δόθηκε στη δημοσιότητα από το Empire για την κινηματογραφική μεταφορά του Monster Hunter, το διάσημο videogame franchise της Capcom. Σε αυτό βλέπουμε την Lt. Artemis της Milla Jovovich να κρατάει δύο σπαθιά που θυμίζουν αρκετά τα Blades of Chaos του Kratos στο God of War και καλύτερα να μην μπλέξετε με αυτή γιατί το κυνήγι τεράτων είναι η ειδικότητά της. 

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο συναντάμε τον Paul W.S. Anderson ο οποίος συνεργάζεται με την γυναικά του και πάλι μετά τις ταινίες Resident Evil, ενώ στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει και την ταινία "Mortal Kombat". Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω:

Τόσο η Jovovich όσο και ο Anderson δηλώνουν τεράστιοι fan του Monster Hunter. Μάλιστα αποκάλυψε πως αυτά τα όπλα διάλεξε παίζοντας το ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι και πως πετσόκοψε πολλά τέρατα με αυτά τα σπαθιά, για αυτό και ήθελε να τα μεταφέρει στον χαρακτήρα της στην οθόνη. Άλλωστε ο ρόλος της Artemis δεν είναι canon στο lore του Monster Hunter και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της ταινίας. 

Μετά και την καθυστέρηση που έλαβε λόγω κορωνοϊού -αρχικά θα το βλέπαμε στις 4 Σεπτεμβρίου- το Monster Hunter θα προβληθεί κάπου στις αρχές του 2021.