O Kevin Hart είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει στο trailer του "Die Hart"

Μαζί με τον John Travolta στη νέα R-rated κωμική σειρά δράσης
07 Ιουλίου 2020 10:47
O Kevin Hart είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει στο trailer του "Die Hart"

To Quibi, μια νέα ανερχόμενη streaming υπηρεσία, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Die Hart, με πρωταγωνιστή τον Kevin Hart σε μια σειρά-παρωδία του "Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει". Ο διάσημος κωμικός παίζει κυριολεκτικά τον εαυτό του και έχει σιχαθεί να είναι το τσιράκι και ο β' ρόλος πίσω από αστέρες όπως ο Dwayne "The Rock" Johnson -στην πραγματικότητα είναι στενοί φίλοι- και προσπαθεί να κάνει στροφή στην καριέρα του ως πρωταγωνιστής ταινιών δράσης.

Για να τα καταφέρει όμως θα πρέπει να εκπαιδευτεί στην ειδική σχολή για αστέρες ταινιών δράσης με δάσκαλο τον...John Travolta! Με την Nathalie Emmanuel (Game of Thrones) επίσης ως μια σκληροτράχηλη μαθήτρια του Travolta, θα βάλουν εμπόδια στα όνειρα του Hart να γίνει Bruce Willis στη θέση του Bruce Willis. 

Στη σειρά συμπρωταγωνιστούν επίσης ο Josh Hartnett (Penny Dreadful) και ο Jean Reno, με την ιδέα της σειράς να έχουν συλλάβει οι Tripper Clancy και Derek Kolstad (John Wick), ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Eric Appel του Brooklyn Nine-Nine

Μην χάσετε το trailer του Die Hart παρακάτω, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τα τρία πρώτα του επεισόδια στις 20 Ιουλίου μέσα από το Quibi.