Νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του Avengers: Infinity War αποκαλύπτει η Disney δύο χρόνια μετά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Και είναι αποκαλυπτικά!
29 Ιουνίου 2020 13:45
Νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα του Avengers: Infinity War αποκαλύπτει η Disney δύο χρόνια μετά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δυο χρόνια και πολλά δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις αργότερα η Disney αποκαλύπτει μερικές αδημοσίευτες μέχρι πρότινος φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Avengers: Infinity War, το οποίο αποτέλεσε το πρώτο μέρος της κορύφωσης του Infinity Saga. Για να γιορτάσει την έλευση της ταινίας των αδερφών Russo στο Disney+ μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της υπηρεσίας στο Twitter δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα αλλά και μερικές με πιο χαλαρές στιγμές, όπως τον Chris Hemsworth και τον Chris Evans να τα λένε στο διάλειμμά τους.

 Η πιο αποκαλυπτική όμως είναι το πώς γυρίστηκε η σκηνή με την έλευση του Thor στη μάχη της Wakanda, πλάι στους Groot και Rocket, για τους οποίους το motion capture ανέλαβαν οι Terry Notary και Sean Gunn (ναι, αυτός ο αδερφός του σκηνοθέτη των Guardians of the Galaxy, James Gunn), ενώ τις φωνές τους δάνεισαν οι Vin Diesel και Bradley Cooper.

Όπως το είδατε στην ταινία:

¨Όπως γυρίστηκε στο πλατό:

Απολαύστε το υπόλοιπο φωτογραφικό υλικό:

Με το MCU να βρίσκεται σε προσωρινή παύση εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, ίσως η τριάδα αυτή να εμφανιστεί ξανά στο Thor: Love and Thunder που αναμένεται το 2022.