Το νέο trailer του Candyman θέλει να σας αφήσει άυπνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!
29 Ιουνίου 2020 11:52
Το νέο trailer του Candyman θέλει να σας αφήσει άυπνους (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Candyman έχει ανακοινωθεί από την Universal Pictures αρκετό καιρό και μάλιστα ήταν να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του τον Ιούνιο, αλλά λόγω των συνθηκών με την πανδημία είχε αναβληθεί. Τώρα, ένα νέο σύντομο trailer ήρθε στο φως της δημοσιότητας που πέρα από μια σύντομη ιστορία, μας λέει ότι το φιλμ της Nia DaCosta και των σεναριογράφων Jordan Peele (Get Out, Us) και Win Roselfeld θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του μέσα στον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για ένα πνευματικό sequel της αρχικής ταινίας του 1992, όπου ο Candyman επιστρέφει στο Chicago για να σκορπίσει εφιάλτες και πτώματα στο διάβα του. Ο Anthony McCoy θα μετακομίσει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα παρέα με τη φίλη του Brianna Cartwright. Εκεί, μέσα από μια τυχαία συνάντηση έμελλε να μάθει για την τρομακτική ιστορία του δολοφόνου με το γάντζο. Θα αρχίσει, λοιπόν, να ερευνά τις μακάβριες λεπτομέρειες του μύθου του Candyman.

Στο Candyman μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Yahya Abdul-Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo και Kyle Kaminsky.

Το Candyman αναμένεται να κάνει ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στον Σεπτέμβριο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.