Ο Chiwetel Ejiofor επιστρέφει ως Baron Mordo στο Doctor Strange 2

Ελπίζει τα γυρίσματα να ξεκινήσουν σύντομα
27 Ιουνίου 2020 12:33
Ο Chiwetel Ejiofor επιστρέφει ως Baron Mordo στο Doctor Strange 2

Πριν λίγους μήνες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι τελικά βρέθηκε ο σκηνοθέτης που θα αναλάβει το Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Η Marvel όπως όλα δείχνουν συνεχίζει να «κλείνει» συμφωνίες για τα επερχόμενά της project, παρόλο την κατάσταση που βρίσκεται ο πλανήτης με τον κορωνοϊό. Όπως έγινε γνωστό από το ScreenRant, ο διάσημος ηθοποιός Chiwetel Ejiofor έδωσε ξανά τα χέρια για να βρίσκεται στο sequel του Doctor Strange.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε ο Chiwetel στο Screenrant για να προμοτάρει τη νέα του ταινία με τίτλο "The Old Guard", μίλησε και για την επιστροφή του στο Marvel Cinematic Universe. Παρόλο που υπήρχαν διάφορες φήμες στον αέρα, γνωστοποίησε ότι πράγματι θα παίξει ξανά το ρόλο του Baron Mordo για λογαριασμό του Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ενώ έδωσε ελάχιστες πληροφορίες για το project.

Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε πολύ σύντομα, αυτό μπορώ να σας πω μόνο. Το συντομότερο δυνατόν. Είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε «να παίζουμε με αυτό». Δεν μπορώ να περιμένω.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστοποιηθεί όλο το cast της ταινίας, παρόλα αυτά ο Benedict Cumberbatch θα επιστρέψει στον εμβληματικό του ρόλο, πλάι στην Elizabeth Olsen που θα υποδυθεί την Scarlet Witch. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Doctor Strange 2 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.