Η Millie Bobby Brown είναι η Enola Holmes του Netflix μαζί με τους Henry Cavill και Sam Claflin (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δείτε τα πρώτα στιγμιότυπα της ταινίας
25 Ιουνίου 2020 21:38
Η Millie Bobby Brown είναι η Enola Holmes του Netflix μαζί με τους Henry Cavill και Sam Claflin (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θυμάστε πως στα σκαριά βρισκόταν μια νέα ταινία βασισμένη στο βιβλίο The Enola Holmes Mysteries της Nancy Springer, με πρωταγωνίστρια την αδερφή του Sherlock Holmes, Enola; Το Netflix αποκάλυψε πλέον το Enola Holmes, μέσα από μερικά πρώτα στιγμιότυπα, όπου την ομώνυμη ηρωΐδα υποδύεται η αγαπημένη Millie Bobby Brown (Eleven στο Stranger Things). Όσο για τα αδέρφια της; Τον Sherlock υποδύεται ο Henry Cavill που βλέπουμε πλέον ως The Witcher στο Netflix και τον Sam Claflin (Peaky Blinders) στο ρόλο του Mycroft Holmes να ολοκληρώνει την εντυπωσιακή τριπλέτα πρωταγωνιστών.

Και οι συντελεστές όμως του φιλμ αυτού δεν πάνε πίσω, καθώς ο Jack Thorne, γνωστός για τα The Eddy και  The Aeronauts έχει αναλάβει το σενάριο, ενώ ο σκηνοθέτης του επιτυχημένου σόου Fleabag, Harry Bradbeer, κάθεται στην σκηνοθετική καρέκλα. Επίσης, τη μουσική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Daniel Pemberton, έχοντας εμπειρία από τα Steve Jobs (2015), Spider-Man: Into The Spider-Verse και The Man from U.N.C.L.E.

Στα στιγμιότυπα βλέπουμε τα αδέρφια Holmes μαζί, την Enola να κρατάει ένα τόξο με δεξιοτεχνία προειδοποιώντας όποιον θέλει να σταθεί στο διάβα της, ενώ σε μια άλλη εικόνα φαίνεται πως θα σπάει τον 4ο τοίχο (βλ. Deadpool) και θα απευθύνεται στο κοινό.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για μια εξ’ολοκλήρου πρωτότυπη παραγωγή του Netflix, καθώς η υπηρεσία το απέκτησε από την Warner Bros. Λίγο μετά το κλείσιμο των στούντιο εξαιτίας της πανδημίας.

Το Enola Holmes θα κάνει ντεμπούτο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Netflix.