Μέσα από το Fortnite θα προβληθούν τρεις ταινίες του Christopher Nolan - Τι γίνεται με την Ελλάδα

Κινηματογραφικό πάρτι προβολών για πρώτη φορά σε βιντεοπαιχνίδι
25 Ιουνίου 2020 12:14
Μέσα από το Fortnite θα προβληθούν τρεις ταινίες του Christopher Nolan - Τι γίνεται με την Ελλάδα

Εδώ και καιρό είχε ανακοινωθεί πως οι ταινίες του Christopher Nolan -τουλαχιστον μερικές από αυτές- θα προβληθούν μέσα από το Fortnite σε ένα μοναδικό και χωρίς προηγούμενο crossover μεταξύ του μέσου του κινηματογράφου και των videogames. Πλέον, έγινε γνωστό ποιες ταινίες θα παίξουν στο ειδικό πάρτι προβολής για τους παίκτες του Fortnite, την ερχόμενη Παρασκευή 26 Ιουνίου. 

Στην επίσημη σελίδα του τίτλου, η Epic Games κάνει λόγο πως θα υπάρχουν διαθέσιμες τρεις ταινίες, τα Inception, Batman Begins και The Prestige και ανάλογα τη χώρα θα προβάλλεται μια εξ αυτών. Για παράδειγμα, όσοι βρεθούν στο μη-μάχιμο Party Royale mode στη Μ. Βρετανία εκείνο το βράδυ θα παρακολουθήσουν το "Prestige", στις ΗΠΑ το Inception και οι υπόλοιπες χώρες το Batman Begins. 

Τι γίνεται όμως με την χώρα μας; Στην επίσημη σελίδα του Party Royale πολλές χώρες δεν θα είναι...καλεσμένες και μέσα σε αυτές η Ελλάδα και η Κύπρος. Επομένως, οι έλληνες παίκτες του Fortnite δεν θα μπορέσουν να απολαύσουν τη δωρεάν προβολή ενός εκ των ταινιών του Nolan. 

Να θυμίσουμε πως μέσα από το Fortnite, έκανε πρεμιέρα το νέο trailer του TENET, της επόμενης άκρως αναμενόμενης ταινία του Christopher Nolan. Η πρεμιέρα του είχε οριστεί αρχικά για τις 17 Ιουλίου, όμως λόγω του κορωνοϊού, θα προβληθεί στις αίθουσες στις 31 Ιουλίου.