Christopher Nolan: "Καλύτερα να δείτε το TENET στο σινεμά"

Ο διάσημος σκηνοθέτης μιλάει για τη νέα του ταινία
18 Ιουνίου 2020 19:10
Christopher Nolan: "Καλύτερα να δείτε το TENET στο σινεμά"

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση ότι τελικά το TENET του Christopher Nolan δε θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας την ίδια ημερομηνία με την Αμερική. Συγκεκριμένα το νέο φιλμ του διάσημου σκηνοθέτη θα καταφθάσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Αυγούστου.

Παρόλο που τα σινεμά παγκοσμίως είχαν κλείσει, σιγά σιγά ανοίγουν και είναι έτοιμα να φιλοξενήσουν τη νέα περιπέτεια του Nolan, στην οποία όπως μεταφέρει ο ίδιος έριξαν πολύ δουλειά στον οπτικοακουστικό τομέα και θα ήταν καλύτερα να τη δείτε στον κινηματογράφο. Συγκεκριμένα, μέσα από το Deadline ο μίλησε για το φιλμ και έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες.

Είμαστε στην τελική ευθεία. Δε θέλω να πω πολλά γι 'αυτό, εκτός από το ότι είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για το τι καταφέραμε με αυτό το «υλικό». Σκέφτομαι όλες τις ταινίες που έχω κάνει και το TENET είναι ίσως το πιο καλοσχεδιασμένο όσον αφορά την εμπειρία που θα νιώσει το κοινό, αν το δει σε μια μεγάλη αίθουσα του κινηματογράφου.

Σε αυτή την ταινία η εικόνα και ο ήχος παίζουν τεράστιο ρόλο και είμαστε πολύ, πολύ ενθουσιασμένοι για να δείτε τι έχουμε δημιουργήσει. Έχουμε κάνει μεγάλες ταινίες στο παρελθόν, αλλά αυτή είναι μια ταινία της οποίας η παγκόσμια εμβέλεια και το επίπεδο δράσης είναι πέρα από οτιδήποτε άλλο έχουμε προσπαθήσει στο παρελθόν.

Πιστεύω ότι μπορέσαμε να καταφέρουμε αυτή την ταινία χάρη στο επίπεδο εμπειρίας που έχουμε από τις προηγούμενες action ταινίες που έχουμε γυρίσει στο παρελθόν.

Εσείς τι άποψη έχετε πάνω στο θέμα; Προτιμάτε να πηγαίνετε σινεμά για τέτοιες μεγάλες blockbuster ταινίες; Ή σας αρέσει καλύτερα να τις βλέπετε σπίτι «με την ησυχία σας»; Πείτε μας στα σχόλια!