O Keanu Reeves αποκαλύπτει γιατί επέστρεψε για το The Matrix 4

Και εγκωμιάζει το σενάριο της Lana Wachowski
09 Ιουνίου 2020 10:51
O Keanu Reeves αποκαλύπτει γιατί επέστρεψε για το The Matrix 4

Λίγο φως στα όσα ξέρουμε για το The Matrix 4 έριξε ο Keanu Reeves μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του, Carrie-Ann Moss σε μια νέα τους συνέντευξη στο περιοδικό Empire. O αστέρας των John Wick ταινιών εγκωμίασε το σενάριο του νέου Matrix, που επιμελήθηκε η Lana Wachowski μαζί με τους Aleksandar Hemon και David Mitchell, λέγοντας πως ήταν τόσο καλό που ήταν ο λόγος της επιστροφής του στο franchise: 

Η Lana Wachowski έγραψε ένα φοβερό σενάριο και μια απίθανη ιστορία με την οποία ταυτίστηκα. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που το έκανα. Το να δουλεύω ξανά μαζί της είναι ευλογία. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και η πλοκή θαρρώ πώς έχει κάποια σημαντικά μηνύματα να περάσει τα οποία θα αποτελέσουν τροφή για σκέψη. 

Η "Trinity" από την άλλη δήλωσε πως ήταν έκπληκτη για την επιστροφή του Matrix:

Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει. Δεν ήταν ποτέ στο στα πλάνα μου άλλωστε. Όταν μου έφεραν το σενάριο και ο τρόπος που μου το παρουσίασαν, με το απίστευτο βάθος του και όλη αυτή την ηθική και την δεξιοτεχνία που μπορείτε να φανταστείτε, σκέφτηκα πώς "Αυτό είναι Θείο δώρο." Ήταν πολύ συναρπαστικό. 

Πρόσφατα μάθαμε ότι οι Chad Stahelski και David Leitch -σκηνοθέτες των John Wick και Deadpool 2 αντίστοιχα- βοήθησαν σε αρκετές χορογραφίες και σεκάνς δράσεις για το τέταρτο κεφάλαιο, όντας οι ίδιοι τους βοηθοί σκηνοθέτη στην αρχική τριλογία. 

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε πως στο cast συμμετέχουν και άλλα μεγάλα ονόματα όπως οι: Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother), Jonathan Groff (Mindhunter), Priyanka Chopra, Jessica Henwick και Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman). 

Το The Matrix 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2021.