Σε μερικές μέρες ανοίγουν και πάλι τα στούντιο του Hollywood

Η πολιτεία της Καλιφόρνια έδωσε το "πράσινο φως"
06 Ιουνίου 2020 13:44
Σε μερικές μέρες ανοίγουν και πάλι τα στούντιο του Hollywood

Με τα στούντιο παραγωγής στην Μ. Βρετανία να ετοιμάζονται να ανοίξουν σύντομα τις πύλες τους, δεν θα έμενε πίσω και η βιομηχανία παραγωγής θεάματος που ονομάζεται Hollwood. Όπως μαθαίνουμε από το Deadline, η πολιτεία της Καλιφόρνια έδωσε το "πράσινο φως" ώστε να επιστρέψουν στα πλατό οι τηλεοπτικές, κινηματογραφικές και διαφημιστικές παραγωγές από τις 12 Ιουνίου. 

Πάνω από δύο μήνες πέρασαν από τη τελευταία φορά που έγιναν γυρίσματα στο Λος Άντζελες, εξαιτίας της καραντίνας και της απροσδόκητης κατάστασης που έφερε η πανδημία του κορωνοϊού. Και μπορεί η πολιτεία της Καλιφόρνια να έδωσε το "ΟΚ", οι παραγωγές θα πρέπει να πάρουν επιπλέον έγκριση από το υγειονομικό τμήμα της κομητείας του Λος Άντζελες. Όλα αυτά φυσικά για να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των συνεργείων και των ηθοποιών. 

Τεράστιες και άκρως αναμενόμενες ταινίες όπως τα The Batman, John Wick 4, Jurassic World 3, The Matrix 4, Shang Chi and the Legend of the Ten Rings και Mission Impossible 7, έπρεπε να καθυστερήσουν την κυκλοφορία ή να σταματήσουν τα γυρίσματά τους. Στην πλευρά των τηλεοπτικών σειρών, λόγω του "λουκέτου" τα season φινάλε των The Walking Dead, Supernatural, Grey's Anatomy, καθώς και οι νέες σεζόν των Lucifer, Peaky Blinders, Stranger Things και Riverdale, ακόμη δεν έχουν γυριστεί.