Ένα "θεότρελο" The Matrix 4 θέλει η Lana Wachowski

Η σκηνοθέτης του νέου Matrix μας προετοιμάζει
01 Ιουνίου 2020 10:35
Ένα "θεότρελο" The Matrix 4 θέλει η Lana Wachowski

Μεγάλα σχέδια έχει η Lana Wachowski για την τέταρτη The Matrix ταινία που αναμένεται να σημάνει την επιστροφή των Keanu Reeves και Carrie Anne Moss στους εμβληματικούς τους ρόλους. Η μία εκ των αδερφών Wachowski πλέον ανέλαβε την σκηνοθεσία του επόμενου φιλμ -είχαν σκηνοθετήσει την τριλογία μαζί με την αδερφή της- και ένα ακόμη tease βγήκε στην επιφάνεια. 

Ο Chad Stahelski σκηνοθέτης και stunt coordinator της τριλογίας John Wick, αποτέλεσε κιόλας τον stuntman του Reeves στην τριλογία των Matrix, μίλησε για το πώς συνεργάζεται με την Wachowski, σε νέα του συνέντευξη στο Collider. Αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τι θέλει η Lana Wachowski από μια συγκεκριμένη σκηνή μάχης στο The Matrix 4

Έρχεται και μου λέει: "αυτός είναι ο χαρακτήρας. Αυτό συμβαίνει. Ετσι θα είναι η σύγκρουση. Εκεί τον θέλω να είναι συναισθηματικά ή ψυχολογικά ή οτιδήποτε βάσει σεναρίου στο τέλος της σεκάνς. Τι άσο έχεις στο μανίκι σου για να το κάνεις παντελώς τρελό; Είναι μια από αυτά τα άτομα που θα μας πει κάτι τρελό και θα πούμε απλά "ΟΚ, το έχουμε". 

Να θυμίσουμε ότι τα γυρίσματα του Matrix 4 σταμάτησαν μετά από τέσσερις εβδομάδες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και θα ξεκινήσουν πάλι τον ερχόμενο Ιούλιο. 

Τo The Matrix 4 αναμένεται στους κινηματογράφους στις 21 Μαίου του 2021.