Στο ‘Dirt Music’ ένας φλογερός έρωτας αρχίζει για τους Garrett Hedlund και Kelly Macdonald (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία ιδιαίτερη ιστορία αγάπης και λύτρωσης ξετυλίγεται με φόντο την Αυστραλία
27 Μαΐου 2020 23:02
Στο ‘Dirt Music’ ένας φλογερός έρωτας αρχίζει για τους Garrett Hedlund και Kelly Macdonald (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ρομαντικό δράμα Dirt Music του Gregor Jordan που αντλεί έμπνευση από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Tim Winton, με τον Jack Thorne να υπογράφει το σενάριο, ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Garrett Hedlund και την Kelly Macdonald.

Η πλοκή εστιάζει στην ‘Georgie Jutland’ (Kelly Macdonald), μία ατρόμητη δύτρια και νοσηλεύτρια η οποία όμως πλέον νιώθει ότι έχει χάσει τον προορισμό της. Ζει μαζί με τον ‘Jim’ (David Wenham), τον σύντροφό της και τους δύο γιους του σε ένα απόμερο ψαροχώρι στην Δυτική Αυστραλιανή ακτή. Τα παιδιά αυτά δεν την δέχτηκαν ποτέ στ’ αλήθεια και δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη την απώλεια της μητέρας τους. Η ‘Georgie’ μέσα από ένα εντελώς αναπάντεχο συμβάν γνωρίζει τον ‘Luther Fox’ (Garrett Hedlund), έναν μυστηριώδη, μοναχικό άνδρα που κάποτε ήταν μουσικός και λαθροκυνηγός. Οι δυο τους έρχονται πιο κοντά και ξεκινούν ένα παθιασμένο ειδύλλιο. Η ηρωίδα αποφασίζει να τα ρισκάρει όλα για αυτόν τον δεσμό αλλά ο ‘Luther’ εξακολουθεί να υποφέρει από την ανάμνηση ενός φρικτού ατυχήματος. Έτσι, ξαφνικά εξαφανίζεται επιλέγοντας την αυτοεξορία του σε ένα απομονωμένο νησί. Όλως περιέργως ο ‘Jim’ θα βοηθήσει την ‘Georgie’ να εντοπίσει τον ‘Luther’ και να του δείξει ότι υπάρχει τρόπος να κλείσουν οι πληγές από το παρελθόν ώστε να βρει πάλι κάποιος τον εαυτό του.

Το cast του Dirt Music συναπαρτίζουν επίσης οι: David Wenham, Julia Stone, Ava Caryofyllis, Aaron Pedersen, Chris Haywood, George Mason και ο Daniel Wyllie.