Δε θα γίνουν περαιτέρω γυρίσματα με το cast για το Zack Snyder's Justice League

Πάνω από $30 εκ. θα κοστίσει η επανέκδοση
24 Μαΐου 2020 19:21
Δε θα γίνουν περαιτέρω γυρίσματα με το cast για το Zack Snyder's Justice League

Περισσότερες λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του διαβόητου "Snyder Cut" του Justice League έρχονται στη δημοσιότητα. Μέσα από το Wrap Up podcast ο ρεπόρτερ Umberto Gonzalez έκανε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για το τι δεν θα περιέχει σίγουρα η επανέκδοση του φιλμ και αναφέρει πως η Warner Bros. έχει τραβήξει τις δικές της κόκκινες γραμμές στο αίτημα του σκηνοθέτη Zack Snyder να επανέρθει το cast για έξτρα γυρίσματα, ώστε να προστεθούν παραπάνω σκηνές. 

Συγκεκριμένα είπε στο podcast: 

Δεν πρόκειται να υπάρξουν κανενός είδους reshoots με κανέναν από τους ηθοποιούς. Θα είναι μόνο παραπάνω διάλογοι. Αυτό είναι κάτι που το ακούτε πρώτοι εδώ και αφορά το ότι ο Snyder ήθελε να κάνει παραπάνω γυρίσματα, κάτι που περιλάμβανε επιπλέον φωτογραφία αλλά το HBO Max του είπε όχι, δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο. Του είπανε "θα σου δώσουμε λεφτά για post-production, δηλαδή για ειδικά εφέ, για το soundtrack, ακόμα και για επιπρόσθετες ηχογραφήσεις αλλά όχι και για reshoots. 

Δεδομένου πως ήδη είναι μια σημαντική επένδυση για την streaming υπηρεσία αυτό το project, το κόστος του "Snyder Cut" θα ανέβαινε σημαντικά εφόσον έπρεπε να επιστρέψουν στο πλατό οι Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Henry Cavill, Ezra Miller και Ray Fisher, κάτι το οποίο θα οδηγούσε σε επαναδιαπραγματεύσεις για τις αμοιβές και προγραμματισμός εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματός τους. Γνωρίζουμε πως το budget του εγχειρήματος θα ξεπεράσει τα $30 εκατομμύρια δολάρια. 

Το Zack Snyder's Justice League θα κυκλοφορήσει μέσα από το HBO Max το 2021.