Αλλάζει ο "κακός" στο Mission Impossible 7 - Αποχώρησε ο Nicholas Hoult

Εκτεταμένες καθυστερήσεις στη παραγωγή λόγω COVID-19
23 Μαΐου 2020 11:20
Αλλάζει ο "κακός" στο Mission Impossible 7 - Αποχώρησε ο Nicholas Hoult

Τα γυρίσματα του Mission Impossible 7 έχουν διακοπεί προσωρινά στην Ιταλία, λόγω του κορωνοϊού, όμως αυτό προκαλεί επιπτώσεις στην παραγωγή. Από εκεί που ο Nicholas Hoult θα ενσάρκωνε τον ρόλο του κακού στο 7ο κεφάλαιο, τελικά, αυτό θα αλλάξει και την θέση του παίρνει ο -εξίσου "badass" για ρόλους villain- Esai Morales, ο οποίος πρόσφατα υποδύθηκε τέτοιους χαρακτήρες τόσο στο Ozark όσο και στο DC's Titans

Την ανακοίνωση του νέου casting έκανε ο σκηνοθέτης του φιλμ, Christopher McQuarrie, και την οποία συνόδευσε με μια ανάρτηση στα social media:

Ουσιαστικά, ο Morales θα υποδυθεί τον "κακό" τόσο στο MI:7 όσο και στο Mission Impossible 8, καθώς οι δύο ταινίες θα γυριστούν διαδοχικά, διότι η πλοκή θα εμβαθύνει περισσότερο στους χαρακτήρες του franchise και το υλικό, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ήταν πολύ μεγαλό για μια ταινία. 

Ο McQuarrie ακόμη δεν έχει απογοητεύσει με καμία "Επικίνδυνη Αποστολή" και ειδικά το Mission: Impossible - Fallout αποτέλσε μια ανεπανάληπτη επιτυχία, καθώς λατρεύτηκε από κοινό και κριτικούς, ενώ έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων με πάνω από $787 εκ. παγκοσμίως. 

Οι δύο επόμενες ταινίες του franchise θα αποτελέσουν ένα διμερές story arc με μια πλειάδα νέων αστεριών όπως οι Hayley Atwell, Pom Klementieff και Shea Whigham, ενώ σαφέστατα θα επιστρέψουν οι Rebecca Fergusson, Vanessa Kirby, Simon Pegg και Ving Rhames

Τέλος, να θυμίσουμε πως η ημερομηνία κυκλοφορίας του Mission: Impossible 7 μεταφέρθηκε από τον Ιούλιο στις 19 Νοεμβρίου του 2021.