Ενδεχόμενο καθυστέρησης των Βραβείων Oscars του 2021

Λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού
22 Μαΐου 2020 09:10
Ενδεχόμενο καθυστέρησης των Βραβείων Oscars του 2021

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τα πάντα στον πλανήτη και οι επιπτώσεις του ξεδιπλώνονται μέρα με τη μέρα. Φυσικά, δεν άφησε ανεπηρέαστο και τον χώρο του θεάματος. Ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα τα βραβεία Όσκαρ του 2021 ενδέχεται να λάβει καθυστέρηση, όπως όλα δείχνουν. 

Σύμφωνα με πηγές εντός της βιομηχανίας που επικαλείται το έγκυρο Variety, η 93η Τελετή Απονομής, που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2021, "είναι πιθανό να καθυστερήσει", όπως αναφέρει το άρθρο. Το πρόσωπο που μεταφέρει τις πληροφορίες αυτές αναφέρει, επίσης, ότι δεν έχει συζητηθεί ενδελεχώς ή δεν έχει πέσει επίσημα στο τραπέζι μια τέτοια πρόταση, ενώ μια άλλη πηγή, κάνει λόγο πως το ABC -που μεταδίδει το σόου- παραμένει στην ημερομηνία που έχει προγραμματίσει. 

Μια καθυστέρηση της πιο λαμπρής βραδιάς του Χόλιγουντ δεν θα αποτελέσει κιόλας έκπληξη, όταν μεγάλες κινηματογραφικές έχουν λάβει μεγάλες καθυστερήσεις λόγω του COVID-19. Μάλιστα, λόγω των εξελίξεων του κορωνοϊού, η Ακαδημία προχώρησε σε αλλαγές στους κανόνες επιλογής υποψηφιοτήτων, καθώς πλέον θα επιστρέπονται και ταινίες που ενώ προορίζονταν για πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες θα καταλήγουν σε on-demand και streaming υπηρεσίες.