Στο ‘The Old Guard’ του Netflix η Charlize Theron γίνεται μία αθάνατη, αλύγιστη πολεμίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Και προσπαθεί να σώσει τον θνητό κόσμο από έναν αδίστακτο εχθρό
22 Μαΐου 2020 08:31
Στο ‘The Old Guard’ του Netflix η Charlize Theron γίνεται μία αθάνατη, αλύγιστη πολεμίστρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το επερχόμενο action θρίλερ The Old Guard της Gina Prince-Bythewood (Beyond the Lights, Love & Basketball), που αντλεί έμπνευση από το αντίστοιχο comic του συγγραφέα Greg Rucka και του εικονογράφου Leandro Fernandez, με την Charlize Theron να είναι η επικεφαλής του cast.

Η όλη υπόθεση αφορά μία ομάδα πανίσχυρων στρατιωτών που μπορούν να ιαθούν από κάθε τραύμα και των οποίων αρχηγός είναι η Ανδρομάχη της Σκυθίας (Theron). Πρόκειται για μία σκληροτράχηλη μαχήτρια που φέρει στις πλάτες της την κατάρα της αθανασίας. Όλοι μαζί συνεργάζονται για να σώζουν επί αιώνες την θνητή ανθρωπότητα από κάθε τι ολέθριο. Ωστόσο, μόλις τους καλούν να αναλάβουν μία νέα αποστολή-πρόκληση, η αληθινή τους ταυτότητα και το χάρισμά τους είναι στα πρόθυρα να αποκαλυφθούν από έναν σκοτεινό οργανισμό που τους έχει εντοπίσει, ενώ διαπιστώνουν την ύπαρξη μίας ακόμη νέας αθανάτου που υπηρετεί στους πεζοναύτες. Κάποιος επιζητά να αναπαράγει τις δυνάμεις τους και να τις χρησιμοποιήσει για τα άθλια σχέδιά του. Και πρέπει να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο.

Παίζουν επιπλέον οι: Marwan Kenzari (Aladdin, Ben-Hur, What Happened to Monday), Matthias Schoenaerts (The Mustang, Rust and Bone), KiKi Layne, Chiwetel Ejiofor, Harry Melling και ο Luca Marinelli.

Την παραγωγή του project ανέλαβαν οι Skydance και το Netflix, με το The Old Guard να καταφτάνει στη διάσημη streaming πλατφόρμα στις 10 Ιουλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: