Νέες εικόνες από το No Time to Die με μια επιστροφή από το παρελθόν

Η κλασική Aston Martin του Timothy Dalton
21 Μαΐου 2020 14:29
Νέες εικόνες από το No Time to Die με μια επιστροφή από το παρελθόν

Παρά το γεγονός ότι η κυκλοφορία του "No Time To Die" μεταφέρθηκε από τον Απρίλιο στον Νοέμβριο του 2020, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η προώθηση της ταινίας από την MGM συνεχίζεται έστω και με πιο χαλαρούς ρυθμούς αυτή την περίοδο. Έτσι, δόθηκαν στη δημοσιότητα νέα στιγμιότυπα από το 25ο φιλμ του James Bond στην οποία θα δούμε για πέμπτη και τελευταία φορά τον Daniel Craig στον εμβληματικό ρόλο. 

Σε αυτά τα στιγμιότυπα που δημοσιεύθηκαν από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter αποκαλύπτονται μερικές νέες σκηνές από την ταινία αλλά και η επιστροφή ενός θρυλικού αυτοκινήτου από το παρελθόν.

Ο λόγος για την Aston Martin V8 Vintage την οποία για πρώτη φορά οδήγησε ο Timothy Dalton στο "The Living Daylights" του 1987. Μάλιστα, στο "No Time to Die" θα κάνουν την εμφάνισή τους τέσσερα διαφορετικά μοντέλα της Aston Martin μαζί με το V8.

Την σκηνοθεσία του No Time To Die έχει αναλάβει ο Cary Fukunaga (True Detective) και λέγεται ότι η διάρκειά της θα φτάσει τα 163 λεπτά (δηλ. 2 ώρες και 43 λεπτά) κάνοντάς τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του franchise. Πιθανότατα γιατί το φινάλε του Craig ως 007 θα αποτελέσει το τέλος μιας χρυσής εποχής για το franchise. 

Μαζί με τον Craig θα συμπρωταγωνιστήσουν γνωστοί στο franchise ηθοποιοί όπως οι: Ralph Fiennes (M), Naomie Harris (Moneypenny), Jeffrey Wright (Felix Leiter), καθώς και τα φρέσκα πρόσωπα των Lashana Lynch, της πράκτορα 007 που αντικαθιστά τον Bond κατά την απουσία του και η Ana de Armas που υποδύεται την Paloma, μια πράκτορα της CIA. 

Το No Time To Die θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου 2020.